Mennyit kérjek gyerekfelügyeletért napi, esetleg havi szinten?
Hetente 2-3 alkalommal, napi 8(-10)órában kellene vigyáznom egy 1 éves gyerekre. Óvónői végzettségem van, nekem is van 3 gyerekem, a legkisebb még itthon, jövőre megy óvodába, tehát tapasztalatom van a gyerekekkel.
Ismerős páré a pici, akire vigyázni fogok, ennek függvényében mi lenne egy korrekt összeg?
Napi, vagy egy általános havi díjat kérjek? De mennyi lenne reális?
Szerintem az 1000 ft/óra az nagyon sok, főleg ha ismerős. Heti szinten 2-3 alkalom 8-10 órában, majd' egy 100-asra jönne ki egy hónapban. Azért az némely embernek egy rendes kereset..
Persze függ attól is, hol laktok. Pesten ez még normáis, de lehet én a szülők helyében inkább egy bölcsit keresnék. Nálunk pl. a böcsibe vihetném a gyerkőcöt csak meghatározott napokon, akár heti 1x-2x, ahol amúgy 370 ft a napidíj + a kaja.
Nehéz kérdés. Esetleg kérdezd meg, hogy ők mire gondoltak, aztán egyezkedtek!
Köszönöm a válaszaitokat!
Budapesten élünk, a babát nem vették fel bölcsibe.
Az anyuka diplomatikusan annyit mondott, hogy én mondjak árat.
Elgondolkodtam: napi 4000 Ft (8-10 órára), vagy havi általányban 40000 Ft soknak tűnne?
Havi 40-et ne,mert a 2-3 napból igy lesz heti 5...
Óránként legyen,az a legtisztább,igy nem mondhatja hogy 6 és 10 órára is ugyanannyit kérsz.
Óránként 5-600,és igy korrekt.
(idegen bébiszitter 1000-1500/óra)
Ismét köszönöm!
Tényleg jobb az óránkénti díj, mint a havi fix, mert most még valóban csak heti 2-3 alkalomról van szó, de lehet, hogy felmenne az 4-5 napra is…
(Bár azt már nem tudnám, ill. nem merném bevállalni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!