Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kértetek volna pénzt az...

Kértetek volna pénzt az úszópelenkáért ebben az esetben? Szerintetek is lúzerek vagyunk?

Figyelt kérdés
Elmentünk egyet egy fedett strandra, és egy apuka azzal jött oda hozzánk, hogy otthon felejtették az úszópelenkát, és ha lenne nálam felesleges, megvennék. Volt nálam több is, így adtam nekik hármat, és mondtam, hogy nem kérek érte semmit. Egyrészt nem is tudtam, hogy mennyibe kerül, mi babaexpón vettük 50 vagy 100 ft-ért, másrészt legközelebb, amikor megyünk már lehet nem is lenne jó a fiamnak, harmadrészt meg nem is kértem volna akkor sem, ha később még kellett volna, a buszon sem kérek pénzt, ha valaki kér tőlem egy zsebkendőt. Szerintem ennyi belefér a felebaráti segítőkészségbe. Anyósomék szerint azonban lúzer vagyok, és kihasználható. Utána egyébként hoztak üdítőket nekünk, amik jóval többe kerültek mint a három pelenka ára, így rosszul is érzem magam, mert jobban jártak volna, ha kértem volna egy jelképes összeget. De tényleg úgy voltam vele, hogy ez annyira jelképes szívesség, amiért nem kérek semmit. Ti kértetek volna pénzt ebben az esetben? Valóban mi vagyunk kihasználhatók?
2014. júl. 19. 21:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy lúzer, ne butáskodj. Eszembe nem jutott volna pénzt kérni... még ha tegyük fel kihasználnak is... hát aki attól lesz boldog, hogy valakit "lehúzott" 3 úszópelussal, hát annak legyen ez a legnagyobb öröme az életben... de ebben az esetben, még csak nem is ez volt a helyzet.
2014. júl. 19. 21:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kértem volna pénzt, főleg, hogy kb 50 ft-os tételről van szó.

Anyósod kapzsi. Vele van a gond, nem veletek.

2014. júl. 19. 21:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is adtam már pelust másnak, még sose kértem pénzt. Fel sem merült bennem.
2014. júl. 19. 21:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kértem volna pénzt... Milyen egy anyósod van... komolyan nehogy emiatt rosszúl érezd magad.. sőt szép tőled hogy kisegítettél egy családot gyereket.. :)
2014. júl. 19. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe sem jutott volna pénzt kérni.

Én örülök neki, hogy vannak még ilyen emberek mint Te, Én és a többi válaszoló, és nem mindenki olyan pénzhajhász, mint anyósod.

2014. júl. 19. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kértem volna pénzt! Nagyon szép dolog a segítő készség! És ritka is!! Nekik is és neked is jó a lelkednek!! Főleg,ha még üdítőt is kaptatok! Büszke lehetsz magadra! Nem vagy lúzer,ez butaság!!! Ne foglalkozz az anyós dumájával, vagy magyarázd el neki a lényegét, a segítő készséget!!

Szuper dolgot tettél, gratulálok:-)))))))))

2014. júl. 19. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan ismerősöm, aki elkérte volna az árát (ilyen apró sóherságok miatt szakadt meg a barátság).

Mindig legyél inkább kedves, előzékeny, és "naiv", mint számító, anyagias, és merev.

A naiv azért került idézőjelbe, mert engem sokszor illettek ezzel a jelzővel, de szerintem nem naivság, ha pontosan tudod mit miért csinálsz, csak nem zavar, ha mások számítanak rád, mert tudják, hogy te segítőkész vagy.

2014. júl. 19. 23:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kértem volna pénzt, és nagyon kedves vagy! Igazad van!
2014. júl. 20. 00:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
kedves voltál szerintem,nem vagy luzer.én sem kértem volna pénzt .
2014. júl. 20. 07:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsika,, de szerintem anyósod a lúzer.

Te nagyon kedves, segítőkész ember vagy!

2014. júl. 20. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!