Kértetek volna pénzt az úszópelenkáért ebben az esetben? Szerintetek is lúzerek vagyunk?
Nem kértem volna pénzt, főleg, hogy kb 50 ft-os tételről van szó.
Anyósod kapzsi. Vele van a gond, nem veletek.
Eszembe sem jutott volna pénzt kérni.
Én örülök neki, hogy vannak még ilyen emberek mint Te, Én és a többi válaszoló, és nem mindenki olyan pénzhajhász, mint anyósod.
Nem kértem volna pénzt! Nagyon szép dolog a segítő készség! És ritka is!! Nekik is és neked is jó a lelkednek!! Főleg,ha még üdítőt is kaptatok! Büszke lehetsz magadra! Nem vagy lúzer,ez butaság!!! Ne foglalkozz az anyós dumájával, vagy magyarázd el neki a lényegét, a segítő készséget!!
Szuper dolgot tettél, gratulálok:-)))))))))
Van olyan ismerősöm, aki elkérte volna az árát (ilyen apró sóherságok miatt szakadt meg a barátság).
Mindig legyél inkább kedves, előzékeny, és "naiv", mint számító, anyagias, és merev.
A naiv azért került idézőjelbe, mert engem sokszor illettek ezzel a jelzővel, de szerintem nem naivság, ha pontosan tudod mit miért csinálsz, csak nem zavar, ha mások számítanak rád, mert tudják, hogy te segítőkész vagy.
Már bocsika,, de szerintem anyósod a lúzer.
Te nagyon kedves, segítőkész ember vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!