Kértetek volna pénzt az úszópelenkáért ebben az esetben? Szerintetek is lúzerek vagyunk?
Figyelt kérdés
Elmentünk egyet egy fedett strandra, és egy apuka azzal jött oda hozzánk, hogy otthon felejtették az úszópelenkát, és ha lenne nálam felesleges, megvennék. Volt nálam több is, így adtam nekik hármat, és mondtam, hogy nem kérek érte semmit. Egyrészt nem is tudtam, hogy mennyibe kerül, mi babaexpón vettük 50 vagy 100 ft-ért, másrészt legközelebb, amikor megyünk már lehet nem is lenne jó a fiamnak, harmadrészt meg nem is kértem volna akkor sem, ha később még kellett volna, a buszon sem kérek pénzt, ha valaki kér tőlem egy zsebkendőt. Szerintem ennyi belefér a felebaráti segítőkészségbe. Anyósomék szerint azonban lúzer vagyok, és kihasználható. Utána egyébként hoztak üdítőket nekünk, amik jóval többe kerültek mint a három pelenka ára, így rosszul is érzem magam, mert jobban jártak volna, ha kértem volna egy jelképes összeget. De tényleg úgy voltam vele, hogy ez annyira jelképes szívesség, amiért nem kérek semmit. Ti kértetek volna pénzt ebben az esetben? Valóban mi vagyunk kihasználhatók?2014. júl. 19. 21:42
11/14 anonim 

válasza:

Nem vagy lúzer, hanem úgy viselkedtél, ahogy mindenkinek kéne. Ne foglalkozz anyósoddal.
12/14 anonim 

válasza:

Akkor lettél volna igazán lúzer, ha elfogadtál volna mondjuk 100 forintot, az mennyire gáz lett volna már. Nagyon kedvesen és helyesen cselekedtél!!!
13/14 anonim 

válasza:

Dehogy kértem volna pénzt.
Vannak még kedves emberek. A héten úton voltunk a játszóra a fiammal 2 éves. Egyszer megéreztem hogy tele a pelus. Volt nálam pelus, törlőkendő, alátét. Megálltunk és a padon tisztába tettem. Jött egy anyuka a babájával és látta mit csinálok, beszélgetni kezdett velem, hogy az ő babája fél éves biztos lesz ilyen hogy útközbe kell pelust cserélni stb... Kiderült nincs nálam popsikrém, és ő pedig felajánlotta hogy ad. Na hogy jött volna ki ha utána beköpi hogy 100ft!? :D Anyukák vagyunk ilyen apróságokkal segíthetjük egymást szerintem. :)
14/14 anonim 

válasza:

Pelenkás kisfiammal kirándultunk, és rájött a hasmenés útközben. Elhasználtam azt a két pelenkát, amit magunkkal vittünk. Kis faluban jártunk, nem volt a boltban pelenka. Becsöngettem egy házba, ahol az udvaron gyerekjátékok voltak. Tőluk kértem néhány pelust és szívesen adtak, ők sem engedték kifizetni. Visszamentünk a boltba és vettünk pár dolgot nekik, gyereknek való finomságokat. A mai napig jó érzéssel tölt el, hogy vannak még önzetlenül segítő emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!