Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol szerezzünk új barátokat/is...

Hol szerezzünk új barátokat/ismerősöket? /részletek lent/

Figyelt kérdés
Fiatal párocska vagyunk, van egy közös 9 hós lányunk,és párom előző kapcsolatából egy 4 éves fiú. A baráti társaságunk nem volt közös, és sem az ő,sem az én ismerőseim között nincs gyerekes pár. Vagyis olyan kakukktojás vagyunk. Szeretnénk találni hasonló ismerősöket,de nem tudom hogy hol.Volna ötletetek??
2010. márc. 16. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, Pest Megyében merre laktok?
2010. márc. 16. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Törökbálinton, és Ti?
2010. márc. 16. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Kajászón.
2010. márc. 16. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia! Tapasztalatból mondom hogy babás helyekre kell járkálni. Babamasszás, baba-mama jóga, babaúszás, baba-mama klub, zenebölcsi, később manótorna + játszótér, játszóház, park ahol mindig van kisgyerekes anyuka. Igaz hogy tényleg többen vagyunk harmincasok, de azért lehet találni fiatalabbakat is. Egy csomó emberkével össze kell ismerkedni, mire talál az ember olyan családot ahol hasonló gondolkodásúak a szülők, van közös téma a gyerekeken kívül is, stb. És bár biztosan vannak kivételek, szerintem a hasonló anyagi helyzet és a hasonló iskolázottság is számít. Általában csak akkor derül ki hogy egy hullámhosszon vagytok-e, ha már többször találkoztatok kötetlenül, pl. egy baba-mama klubban. Szóval kb mint a társkeresés, csak könnyebb az indító téma, mert mindkét félnél ott a gyerkőc :)

Én babamasszázson ismerkedtem össze egy nagyon jó fej párral akikkel összejárunk, ill nyáron a parkban babasétáltatás közben egy másikkal. Plusz még egy csomó anyuka van akikkel beszélünk egy pár szót ha találkozunk, mind zenebölcsis, sétáltatós, babamasszázsos ismeretség, de velük nem alakult ki szorosabb kapcsolat. Szóval hajrá, jön a jó idő, lehet eljárkálni :)

2010. márc. 16. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Írhatsz privit nekem is.Mi is Bp-en lakunk én 27 éves vagyok igaz a férjem kicsit idősebb.A lányom 8 hónapos lesz a héten.
2010. márc. 16. 16:48
 16/16 A kérdező kommentje:
:) nagyon jó ötleteket kaptam, köszi mindenkinek! Ja, és nem másokat tartok "idősnek", hanem magamat érzem fiatalnak. Ez szerintem abból adódik,hogy még néha még most sem nézik ki belőlem, hogy elmúltam 18 :D
2010. márc. 17. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!