Kruppos gyerek mellé mit szerezzünk be?
Nagyon hasznos a kórházba is használnak ilyet, vagyis hasonlót, a lényeg van egy kis tartály abba kell tenni vizet de van olyan, hogy lehet hozzá kérni dokitól apmullát valami légúttágító van benne, mi csak vízzel használtuk, ráteszed a tetejét ami olyan mint egy pipa és azt a szája elé, orra elé teszed, vagy ha tudod a szájába rakod, hogy szívja be a párát,mert a gép a vizet, teljesen elporlasztja és úgy néz ki az egész mintha füst jönne ki a pipa végéből , ez nagyon jó, sokat segít, lehet kapni olyat is, amin egy maszk van és rá kell tenni a kis arcára, orvosi segédeszköz boltba vettük, neten is lehet nézelődni, itt egy link, hasonló a miénk is csak nekünk voyage márkájú van.
Én azt szoktam csinálni, amikor már hallom a gyerek hangján hogy nem tiszta, akkor lefekvés előtt alaposan lehűtőm a szobáját, azután bekapcsolom a hideg párásítót és úgy alszik éjjel.
Az inhalálós készülék nagyon jó, de én pl nem tudtam elintézni hogy kapjunk, mert csak 1x voltunk kórházban, és így nem írták fel. A kórházban is hasonlót használnak. Nálunk maszkos volt, amikor berohantunk egyből rátették, utána látványosan javul az állapota. 1 hétig voltunk kórházba, naponta 3x kellett ezzel kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!