Ti elköltöznétek, vagy inkább tűrnétek ezt az állapotot?
De most neked az a baj, hogy mosogatni és felmosni kell? Egyik sem nehéz fizikai munka.
Aki külön lakik (férjével és esetleg egy másik gyerekkel) és a férje melózik, az mit csinál?
Nagyon sokan vannak, (én is), akinek ott a másik gyerek, amikor terhes lesz a következővel és minden nap főz, mos, fürdeti a nagyobbat.
Ha keményedik a hasad, szedj magnéziumot! Ha a doki nem mondja, h feküdj, akkor nem kell egész nap heverészni...
Ha nincs bútor, meg semmi, akkor 1 db matrac igencsak kevés lesz az új házban!
Amúgy meg ha más bevvásárol és főz, akkor a felmosás és a mosogatás nem akkora meló szerintem.
mennyi idős terhes vagy? mennyit fizettek apósnak az ott lakásért?
én eleve nem vállalnék úgy babát, hogy odaköltözöm egy családba...
de tény, hogy ha már ettől is kikészülsz, i lesz veled ha saját háztartásod lesz? akkor nem csak mosogatni kell meg felmosni. nyilván ez fele annyi lenne, de akkor mehetsz bevásárolni, főzni kell és az egész lakást takaríthatod.
azt meg végképp nem értem, hogy jön ide, hogy nincs bútorozva. egy kapcsolatban, főleg ahol gyerek is van, szerintem alap, hogy van (vagy vesznek) bútorokat. vagy mi a baj ezzel? a gyereknek is meg kell venni a bútorokat, cuccokat, azért egy szekrénysor és pár szék, asztal meg egy ágy csak belefér
Az a baj, hogy kevés az infó.
Meg tudnátok élni az új házban úgy, hogy mindent meg kell venni nemcsak a babának, hanem nektek is?
Ki tudjátok fizetni a rezsit, marad élelemre is?
Fel tudjátok vállalni azt, hogy utána neked nemcsak felmosni, mosogatni kell, hanem főzni, takarítani (mindenütt) mosni, teregetni, vasalni is?
Mennyire "nincs semmi a házban"? Tűzhely, hűtő, mosogató, mosógép, alapvető háztartási cikkek?
Ha mindent meg tudtok venni, akkor rajta, költözzetek, legyetek magatok urai!
Ha nem, akkor tűrj, ennél csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!