Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elköltöznétek, vagy inkább...

Ti elköltöznétek, vagy inkább tűrnétek ezt az állapotot?

Figyelt kérdés
Apóséknàl lakunk, ezzel még nem is lenne baj, de a csalàd mindenbe beleszól. A lényeg az, hogy babàt vàrok és most lenne egy hàz ahovà tudnànk költözni, de nincs se bútor semmi. Ràadàsul jön a tél is. Egyre nehezebben bìrom, hogy ugràltatnak miközben feküdnöm kéne mivel gyakran keményedik a hasam. Pàrom azt mondja, hogy pihenjek, de akkor itthon megy a duzzogàs. Idegileg kivagyok készülve. Költözzünk vagy ne?
2015. okt. 13. 09:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
51%
Vegyetek egy matracot és költözzetek. Ennyien egy lakásban, az szörnyű, sose lesz béke!
2015. okt. 13. 12:13
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

De most neked az a baj, hogy mosogatni és felmosni kell? Egyik sem nehéz fizikai munka.

Aki külön lakik (férjével és esetleg egy másik gyerekkel) és a férje melózik, az mit csinál?

Nagyon sokan vannak, (én is), akinek ott a másik gyerek, amikor terhes lesz a következővel és minden nap főz, mos, fürdeti a nagyobbat.

Ha keményedik a hasad, szedj magnéziumot! Ha a doki nem mondja, h feküdj, akkor nem kell egész nap heverészni...

Ha nincs bútor, meg semmi, akkor 1 db matrac igencsak kevés lesz az új házban!

Amúgy meg ha más bevvásárol és főz, akkor a felmosás és a mosogatás nem akkora meló szerintem.

2015. okt. 13. 12:57
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek! Akkor majd mindenki maga után pakol, mos, mosogat, főz. Ez a normális, nem egymás hegyén-hátán:S
2015. okt. 13. 13:21
 24/31 anonim ***** válasza:
54%
Milyen kérdés ez? Mi az, hogy tűrnénk-e ezt az állapotot? Itt inkább te vagy az, akit megtűrnek! Feküdnöd kéne? Nem beteg vagy, terhes! Hány hetes terhes vagy különben?
2015. okt. 13. 14:03
 25/31 anonim ***** válasza:
75%
Ha külön költöztök, akkor főznöd, mosnod, takarítanod kell majd egyedül. Én egy 1 éves "nagy" mellett estem teherbe. A fiamat emelgetni kell, fürdetni, egész nap ellátni veszélyeztetett terhesen is.
2015. okt. 13. 15:32
 26/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! De te nem laksz hatod magaddal.
2015. okt. 13. 15:38
 27/31 anonim ***** válasza:
91%

mennyi idős terhes vagy? mennyit fizettek apósnak az ott lakásért?

én eleve nem vállalnék úgy babát, hogy odaköltözöm egy családba...

de tény, hogy ha már ettől is kikészülsz, i lesz veled ha saját háztartásod lesz? akkor nem csak mosogatni kell meg felmosni. nyilván ez fele annyi lenne, de akkor mehetsz bevásárolni, főzni kell és az egész lakást takaríthatod.

azt meg végképp nem értem, hogy jön ide, hogy nincs bútorozva. egy kapcsolatban, főleg ahol gyerek is van, szerintem alap, hogy van (vagy vesznek) bútorokat. vagy mi a baj ezzel? a gyereknek is meg kell venni a bútorokat, cuccokat, azért egy szekrénysor és pár szék, asztal meg egy ágy csak belefér

2015. okt. 13. 21:54
 28/31 Gabi86 ***** válasza:
95%
De ő veszélyeztetett terhes és îgy is emelgeti az 1 éves gyereket.te meg gondolom nem vagy az.(legalábbis nem îrtad)sokan ennél több mindent csinálnak.én még kapáltam meg ültettem is terhesen sôt vendéglátásban is dolgoztam 5 hós terhesen,ami 12-13 órát jelent,te meg azon majrézol,hogy fel kell mosnod.sőt festettem (mert gyerkőc születése előtt vettük a házat 8 hónappal),meg amit tudtam csináltam.takarîtottam a munkások utan stb stb.nem beteg vagy sem pedig rokkant,csak más állapotba kerültél.most ismét állapotos vagyok van egy 28 hós lányom akit ugyan úgy el kell látnom+ házimunka kert(itt apának segîtek ha tudok).csak mellékesen jegyzem meg hogy a lányom 12-13 órát van fenn és nincs megállás nála.îgy most sem töltöm pihenéssel ezt a terhességet sem.költözz el és majd megtudod.
2015. okt. 13. 22:03
 29/31 Gabi86 ***** válasza:
100%
Ja még annyit hogy nem szoktam senkit bîrálni és negatîv komit îrni,de te kicsit el vagy tévedve
2015. okt. 13. 22:03
 30/31 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy kevés az infó.

Meg tudnátok élni az új házban úgy, hogy mindent meg kell venni nemcsak a babának, hanem nektek is?

Ki tudjátok fizetni a rezsit, marad élelemre is?

Fel tudjátok vállalni azt, hogy utána neked nemcsak felmosni, mosogatni kell, hanem főzni, takarítani (mindenütt) mosni, teregetni, vasalni is?

Mennyire "nincs semmi a házban"? Tűzhely, hűtő, mosogató, mosógép, alapvető háztartási cikkek?

Ha mindent meg tudtok venni, akkor rajta, költözzetek, legyetek magatok urai!

Ha nem, akkor tűrj, ennél csak rosszabb lesz!

2015. okt. 14. 04:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!