Ti elköltöznétek, vagy inkább tűrnétek ezt az állapotot?
Kicsit zavaró, hogy mindennap nekem kell felmosnom és mindig én mosogatok mindenki utàn.
Ki főz? Ki takarít? Ki vásárol stb?
Mert ha neked csak Ennyi a feladatod az valoban nem sok!
Itt az a kerdes hogy az unohug es te miben veszitek ki a reszeteket?
Azt viszont gonddolhatad volna hogy 7ember utan lesz mit pakolni csinalni egesz nap😞
7 ember lakik ott, 2 nő. Akkor gondolom a többi férfi.
Az egy szem terhest ugráltatják?
És ne beszéljünk a többiekről?
Miért ne beszéljünk róluk?
Egy lusta disznó társaság, aki kihasznál egy terhes nőt. Nem a másik nő a hibás, amiért nem vállal eleget, hanem te, aki szerint ez így egy korrekt élet.
Kérdező akkor jogos az unokahug duzzogasa!
Nem az a baja hogy egy honapba elmész szórakozni,hanem az hogy te terhes vagy es bajjod ha fel kell mosnod napi szinte! 1x2x elmosogatni!
Holott azbelobb azt irtad hogy pihenés kellene mert keményedik a hasad,akkor viszont szórakozni se Menj.
Neked csak akkor kemyedik ha epp mosogatni vagy felmosasrol van szo!
Csak nézz magadba az unokahug fő plusz kiszolgálja a családot 2gyerek ugy le fasztja akit szinte percenként kell kiszolgálni es te vagy felháborodva hogy ugráltatnak.
Neked ugy lenne a jo ha neked semmit se kene csinalni.
Nem is sokat ker toled az unokahug!
Felmosasbol es mosogatasbol ekkora problemat csinalni??
*2gyerek ugy le farasztja*
Bocsi telorol vagyok
De akkor is mire haza mennek a gyerekek addigra befejezi unokahug a főzést takarítást es kezdi elolrol a masodik műszakot a gyerekek haza érésével...foleg ha o megyen értük vagy viszi....
Lényegtelen de azt vettem ki az irasodbol hogy az unahug csinalja rendesen a dolgat neked viszont kunc hogy fel kell mosnod vagy elmosogatni.
Holott rad is ugyanugy főzz es te mint aki jol végezte dolgat leülsz es megebedelsz de elvarod hogy "mas mosogason el utánad"!
Alapbol ha valaki főz ram akkor termeszetesen én elmosogatok !
Akkor legyetek kulon konyhán főz te most te rakarits magad utan es a párod utan meglátjuk utanna mennyi szabad idod lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!