Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogsi vagy autó nélküli...

Jogsi vagy autó nélküli anyukák. Megáll az élet autó nélkül? Hogyan élitek meg azt, hogy jönni-menni kell a gyerekekért, vinni edzésre.

Figyelt kérdés

Összefoglalva: Megszenveditek ezt? Vagy azért túlélhető?

Köszönöm hogy ha írtok :)

#jogosítvány #autó #Anya. Kisgyerek
2015. okt. 12. 12:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
46%

30.

Millió más dolog se volt és felnőttek, most mégis sokan a szívükhöz kapnának, ha nem lenne mosógép.

Le leszek pontozva, én szeretem az autót, én amolyan wc-re is azzal járok. Nem kell ezen gúnyolódni szerintem, hogy vannak, akiknek fontos. Engem kikapcsol a vezetés, szabadságérzetet ad, hogy bármikor megoldhatom, hogyha itt nem kapok ezt, átugrok máshova. Ebben a nyirkos esős időben pedig plusz élmény, hogy nem ázzunk a gyerekekkel és még sorolhatnám. Ja és nem vagyok dagadt, mert kocsival járok.

2015. okt. 13. 11:32
 32/34 veterán vas ***** válasza:

#31!

Hidd el én is pont így vagyok vele, kényelem, praktikusság, gyorsaság, stb..... szóval egy véleményen vagyunk.

A válaszom arra a kérdésre ment, hogy: "megáll az élet autó nélkül?" ;)

2015. okt. 13. 14:43
 33/34 anonim ***** válasza:
Van autonk de azal férjem jár dolgozni én bkv járok dolgozni,illetve gyerekeket is bkv hordom iskolába ,vásárolni gyalog vagy bkv járok ,ovi 10 perc gyalog .de ha kirándulni,gyaralni megyünk akkor jó ha van kocsi illetve néha a nagybevárlást is kocsival oldjuk meg ha a férjem rá ér .
2015. okt. 13. 19:14
 34/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes eddig érkezett válaszokat. :)

És nem én pontoztam.

2015. okt. 13. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!