Szerintetek korai még a baba?
Tervezett baba volt, de tegnap hallottam, hogy egyes ismerősök szerint nagyon korai, a semmire szülök...
24 éves vagyok, főiskolás, az utolsó félévem van vissza, 1 tantárgy, a szakdoga és az államvizsga. Januárban végzek. Van másfél év munkaviszonyom, viszont most a terhesség miatt táppénzre jöttem, mert nagyon rosszul voltam. Nem is tervezek visszamenni szülésig dolgozni, épp elég a tanulás és a háztartás vezetése.
Férjem 110 ezret keres nettóban havonta, én most táppénzként 50 ezret kapok. Anya házában élünk, ő az új párjához költözött 3 éve, nem tervezi, hogy visszajön. Nem kér pénzt az itt lakásért, de a rezsit természetesen mi fizetjük. Van egy saját, tehermentes, de nem drága autónk és kb 1 millió forint megtakarításunk. Márciusban érkezik a baba. Tényleg korai?
a pesszimistáknak üzenem hogy ennyi erővel sosem kellene gyereket vállalni mert bármikor megváltozhatnak a dolgok.
idióták.
lehet meg kellett venned a hülye cseppjeidet meg a tápjaidat de ne legyél már ennyire elszállva magadtól.ha a kérdező az olcsó pelenkát adja rá akkor egy csöves akinek nem való a gyerek?komolyan nem értem .
Csak két gondolat: Nem kötelező 3 évig itthon lenni és az utolsó évben éhenhalni... 2 évesen mehet bölcsibe a gyerek, addig tart a gyed.
A gyógyszeres hsz-hoz. Ha a többit nem is, de a Sterimart tök felesleges megvenni. A gyógyszertárban kérj fújókát és ott kevert sós vizet. 300 Ft, mi s azt használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!