Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vasárnapra vagyok előjegyezve...

Vasárnapra vagyok előjegyezve szülésindításra. A férjem szombaton buliba akar menni. Többi lent?

Figyelt kérdés
Nem inna, kocsival menne a barátaival. A törzshelyét bezárják és ez lesz az utolsó buli. Viszont én szeretném, ha itthon maradna, hisz reggel korán indulunk a kórházba. Így is ideges vagyok az indítás miatt. Ez önzőség a részemről vagy evidens elvárás. Egyébként soha nem mondom neki, hogy ide vagy oda nem mehet. Nem korlátozzuk egymást.

2015. okt. 9. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát így ahogy leírod, evidencia. Mondjuk mi nem tudjuk megítélni hogy miként viselkedsz vele a hétköznapokban, de nem hinném hogy van olyan szitu, ami a szombati távolmaradást indokolná.
2015. okt. 9. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jól esne, ha maradna ilyen szituban. Lehet, hogy egy kicsit Ő is fél, és még egyet akar a fiúkkal bulizni. Kérd meg, hogy 2-3 óra múlva menjen haza, és akkor mindenkinek igaza lesz. :)
2015. okt. 9. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem otthon kéne maradnia, biztos rossz, hogy egy kedvenc helye bezár, de most komolyan, másnap te szülni fogsz, kicsit gondolhatna rád is, hogy most mit érezhetsz.
2015. okt. 9. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A mérleg egyik serpenyőjében a kedvenc bulihelyének bezárása van, a másikban a születendő gyermeke és a szeretett felesége, aki jogosan fél és izgul, és a támogatására van szüksége. Ha egy férfi/apa nem tudja felmérni, hogy a két helyzet közül hol van rá nagyobb szükség, az komoly gond. Mondd ezt el neki nyíltan!
2015. okt. 9. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem első baba, akkor a pasi ott izgulna már hetekkel előtte, ha jajj, mindjárt indulunk. Többedik baba, úgy van vele, má' vót ilyen, nem nagy szám.

Vagy lehet, ő nem (annyira) akarta ezt a babát és nem érdekli, csak a kötelező köröket teszi meg, azon felül egy körömfeketényit sem.

Gondolkodj el kérdező, mi az ok.

2015. okt. 9. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
14%

Mondjuk nekem meg az evidens, hogy vasárnap nem indítanak szülést.

Üdv, szülésznő.

2015. okt. 9. 21:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. A szülésznőnek pedig azt, hogy meghazudtol, illetve, hogy nem a kérdésre válaszol... :-/
2015. okt. 9. 21:26
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Megvédeném a kérdezőt.

Kedves szülésznő, lehet, hogy vannak kórházak, ahol nem indítanak szülést vasárnap, mégis a lányomat én is vasárnap szültem, és indított szülésem volt. Délután 2-kor repesztettek burkot. Sőt már szombaton is tettek fel zselét, csak nem indultak be a fájások. (Ezért kezdtek vasárnap egyből burokrepesztéssel.)

Egyébként nekem is rosszul esne ebben ez esetben, ha el akarna menni a párom szombat este. Esetleg tényleg próbáld meg vele úgy megbeszélni, hogy nem lesz sokáig.

2015. okt. 9. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:
21%
de nem vasárnap fektettek be ezért...
2015. okt. 9. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk simán indítanak vasárnap is szülést.

Üdv: egy másik szülésznő.

De hogy a kérdésre is válaszoljak...Egyezzetek meg a férjeddel, hogy ne maradjon sokáig, pl. este 11re vagy éjfélre legyen már otthon. Szerintem sokkal fontosabb, hogy a szülés előtti utolsó éjszakát veled töltse nagyobb részben, mint akármilyen buli. Ez nem arról szól, hogy korlátozod. Leginkább az lenne a normális, ha fel se merül benne, hogy elmegy, mert szerintem első a család.

2015. okt. 10. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!