Vasárnapra vagyok előjegyezve szülésindításra. A férjem szombaton buliba akar menni. Többi lent?
Szerintem nem első baba, akkor a pasi ott izgulna már hetekkel előtte, ha jajj, mindjárt indulunk. Többedik baba, úgy van vele, má' vót ilyen, nem nagy szám.
Vagy lehet, ő nem (annyira) akarta ezt a babát és nem érdekli, csak a kötelező köröket teszi meg, azon felül egy körömfeketényit sem.
Gondolkodj el kérdező, mi az ok.
Mondjuk nekem meg az evidens, hogy vasárnap nem indítanak szülést.
Üdv, szülésznő.
Megvédeném a kérdezőt.
Kedves szülésznő, lehet, hogy vannak kórházak, ahol nem indítanak szülést vasárnap, mégis a lányomat én is vasárnap szültem, és indított szülésem volt. Délután 2-kor repesztettek burkot. Sőt már szombaton is tettek fel zselét, csak nem indultak be a fájások. (Ezért kezdtek vasárnap egyből burokrepesztéssel.)
Egyébként nekem is rosszul esne ebben ez esetben, ha el akarna menni a párom szombat este. Esetleg tényleg próbáld meg vele úgy megbeszélni, hogy nem lesz sokáig.
Nálunk simán indítanak vasárnap is szülést.
Üdv: egy másik szülésznő.
De hogy a kérdésre is válaszoljak...Egyezzetek meg a férjeddel, hogy ne maradjon sokáig, pl. este 11re vagy éjfélre legyen már otthon. Szerintem sokkal fontosabb, hogy a szülés előtti utolsó éjszakát veled töltse nagyobb részben, mint akármilyen buli. Ez nem arról szól, hogy korlátozod. Leginkább az lenne a normális, ha fel se merül benne, hogy elmegy, mert szerintem első a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!