Anyukák van köztetek olyan aki otthon süti a kenyeret?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
En inkabb kiflit, zsemlet, egyebb peksutit sutok itthon.
Kenyeret is neha, de foleg veszem (van egy nagyon jo pekseg mellettunk).
En is limara oldalarol szedek otletet es receptet.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
utolsó vagyok
annyit változtattam csak, h 8 helyett 4 cikkre vgom, ezáltal kicsit másmilyen technikával (másik oldalról, kis húzogatással-nyújtogatással tekerem fel. az eredeti recept kiflijei tényleg kicsik, elférnek a tenyeredben, én meg bolti méretűt csinálok a 2. adagtól kezdve, mert addigra jól bemelegszik a sütő és kb a megadott idő alatt átsül a nagy is. így több a belső, puha, letekerhető kiflibél és kevesebb a "crust". mi így szeretjük.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Bár én már ritkán sütöm a kenyeret, a kérdés jól eső nosztalgiát ébresztett bennem!
Míg otthon voltam a gyerekkel sütöttem a kenyeret. Én is Limara oldalát használtam. A 75 dekás kovászos kenyeret a fiúk (a férjem és a fiam)2 evésre képesek voltak felfalni, és mindig megcsipkedték a meleg kenyeret. :)
A miértre pedig az a válasz, hogy szeretek sütni, szeretek dagasztani, szeretem a frissen sült kenyér illatát. És sajnálom, hogy most munka mellett nincs rá időm.
Kiflit, zsemlét szoktam sütni most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!