Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányan vannak köztetek olyanok...

Hányan vannak köztetek olyanok, akiknek a párja szinte soha nincs otthon?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen viselem, hogy a párom nagyon keveset van itthon.

Minden nap reggel 6-7 órakor megy és este 8-kor jön, hétvégén is, néha éjszakázik is, általában egyszer egy héten.

Nagyon rossz érzés, hogy ilyen keveset van a kisfiúnkkal!

Nem szenved ezért hiányt a kicsi?

8 hónapos és már kezd ragaszkodni, hogyan alakul ki így köztük igazi belsőséges kapcsolat, hiszen alig találkoznak?

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 24. 13:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

enyém rggel 8kor már nincs itthon, este 6, fél7 körül jön. a kisllányomat ő fürdeti, aztán annyi volt.

hétvégén is van, hogy van melója, vagy tanfolyam vagy valami....

de ne aggódj, azért rendszeresen látja a baba, tudni fogja hogy ő az apa.

sosincs a párodnak szabadnapja? akkor kéne kicsit többet lennie a babával, csak vele foglalkoznia. az én férjem pl. tegnap du elvitte uszodába a lánykámat, ma meg játszóra. mondjuk ez már extra volt, mert máskor hétszámra nem megy vele sehova....

19 hónapos a kislányom

2010. júl. 24. 13:09
 2/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van. Elmegy reggel és csak fürdetéskor látjuk. Csak vasárnap van itthon, de két hete még akkor sem. Reggel, ha szerencséje van már felkel a babánk és akkor szeretgetés, játék van a mi ágyunkban, este fürdés után 5-10 perc gyöntölés megint.

9 hónapos, mostanában indult el négykézláb, egész nap megyek utána, ha alszik nem győzöm utolérni magam. Ő is fáradt estére nagyon, nagy most a hajtás.

Remélem, hogy nem fog hiányt szenvedni a fiunk, nagyon szeretik egymást.

2010. júl. 24. 13:11
 3/17 anonim ***** válasza:

Enyém 6 hetente jár haza.Külföldön dolgozik.

Néha-mint most is-totál padlón vagyok.A gyerekeknek is hiányzik,sokat emlegetik.

2010. júl. 24. 13:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, ebben a "mai világban" nagyon sokan vannak úgy, mint te/ti! 31 évesen vagyok itthon gyesen az első gyerekemmel, a férjem csak hétvégén jön hozzánk (munkája miatt külön lakunk messze egymástól), és nekünk is nagyon nehéz. Emlékszem gyerekkoromban a szüleim reggel 7-8-ra mentek dolgozni, de délután 4-kor már itthon volt az egész család. Ahhh, régi szép idők!! :)
2010. júl. 24. 13:22
 5/17 anonim ***** válasza:
a férjem reggel fél hétkor megy el,és este hatkor jön haza.ez a hét hat napján van.vasárnap is nagyon ritkán vagyunk itthon hármasban,mert akkor meg mindig családozni kell.
2010. júl. 24. 13:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én férjem sincs szinte soha itthon.De,ahogy írta vki,ez a mai világ.Én is nehezen viselem,gyerekek is,nagy pláne,mert mikor kisebb volt,többet volt itthon Apa.

De!!!Hidd el,lehet,h mi nehezen viseljük,na és:)??Neki milyen érzés?Nem?!Biztos szívesebben lenne itthon a családjával!

2010. júl. 24. 13:44
 7/17 anonim ***** válasza:

az enyém is a hét 6 napján melóhelyen dolgozik, este maszekol, vasárnap füvet nyír, kertészkedik, barkácsol, kocsit mos...

én is nehezen viselem, de ez eddig is így volt ,és a 7 év alatt szépen hozzászoktam. a pénz kell, sajnos, most méginkább, úh. inkább örülök, hogy dolgozni jár, nem a kocsmába.

édesapám külföldön dolgozott, volt, hogy 2 havonta járt csak haza egy hétvégére, semmi baj a kapcsolatunkkal, sőt! emiatt ne aggódj.

2010. júl. 24. 13:44
 8/17 anonim ***** válasza:

13:44-es vagyok

nála egy munkanap: 6-kor indul, olyan 9 körül ér haza (építőipar)

szóval mikor megy, akkor még, amikor jön, akkor már alszik a gyerek.

szabadnap, betegszabadság nincs.

cserébe télen néha 1-2 hétig is itthon van, ha nagy a hó és nem tudnak dolgozni.

2010. júl. 24. 13:46
 9/17 anonim ***** válasza:

Az én párom is hasonlóan:-(

Megértelek teljesen.

Nemhogy a babának de nekem is hiányzik!

Alig vagyunk együtt...!

De remélem idővel jobb elsz majd:-)

2010. júl. 24. 13:48
 10/17 anonim ***** válasza:

Én meg az ELSŐ 13:44-es vagyok:)))

Nálunk 6-7 körül megy,ebédre hazaugrik.Este változó,7-8-nál előbb nem jön.

Vasárnapot általában igyekszik úgy megoldani,h dél körül hazajön,és akkor velünk van.

2010. júl. 24. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!