Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányan vannak köztetek olyanok...

Hányan vannak köztetek olyanok, akiknek a párja szinte soha nincs otthon?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen viselem, hogy a párom nagyon keveset van itthon.

Minden nap reggel 6-7 órakor megy és este 8-kor jön, hétvégén is, néha éjszakázik is, általában egyszer egy héten.

Nagyon rossz érzés, hogy ilyen keveset van a kisfiúnkkal!

Nem szenved ezért hiányt a kicsi?

8 hónapos és már kezd ragaszkodni, hogyan alakul ki így köztük igazi belsőséges kapcsolat, hiszen alig találkoznak?

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 24. 13:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én még azokat is irigylem akinek a párja 6kor hazaér. Enyém reggel 6kor elmegy, este 10körül ér haza. Hétköznap hétvége nincs különbség. Néha ha a vasárnapja szabad anyósozunk, ahol nem szeretek. Télen kicsit jobb, de akkor meg pénz nincs. Mikor megszültem utána sokat morogtam vele érte, hogy soha nincs, de már megszoktam.
2010. júl. 24. 13:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az en ferjem reggel 7-kor megy el es mar delutan 3 utan itthon van. Szombaton es vasarnap egyaltaln nem dolgozik de van ugy, hogy penteken is itthonrol dolgozik (szamitogepen). Ennek ellenere sosem torodik velunk. minden fontosabb neki. Egyszer furdette meg a fiat (aki most 6 honapos lesz lassan. Alig szol hozzank. :( Szoval hiaba van itthon. Sokszor jobb ha nincs is itt mert csak nezegetjuk a lehangolo kepet es csak jobban elszomorit. Csavargunk nagyokat a babaval, jatszunk es mar nem is torodunk vele. Bocsi, tudom nem ide tartozik de muszalj volt leirnom a banatom. :(
2010. júl. 24. 14:26
 13/17 anonim ***** válasza:
uccsó válaszolónak...az én férjem is kényelmes nem fürdet nem pelenkáz..engem is zavart a elején most meg már nem érdekel....
2010. júl. 24. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Az enyém pék, így éjjel nincs itthon, reggel hazajön, lefekszik, és du 3 kor kel, és 4re megy dolgozni ismét!Így szinte nem is tudunk beszélni!Többet beszélünk telón mint személyesen!
2010. júl. 24. 14:56
 15/17 anonim ***** válasza:
most mit szóljak én..3 havonta jön haz külföldről..
2010. júl. 24. 15:36
 16/17 anonim ***** válasza:
én most irigykedem itt,de nagyon! A férjem reggel fél 5-5 körül megy el és este 11-fél 12 körül ér haza. Heti 6 nap. Nem jó,de muszáj. Szívesen lennék a helyetekben.
2010. júl. 24. 22:23
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát, akkor úgy látom elég sokan vagyunk hasonló helyzetben!

Én is tudom, hogy meg kell élnie az embernek valahogy, az eszemmel ezt fel is fogom, de a szívem azért fáj.

Sajnos nekünk épp a pici érkezése után alakult így a helyzet, előtte jobb volt.

Nem irigylem azokat sem, akiknek a párja tehetné, de akkor se foglalkozik a picivel.

Nem értem hova fog jutni ez a világ.

Ennek nem így kellene lennie!

Minden csodás anyukának kitartást és sok boldogságot kívánok a babájához!

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 25. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!