Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet egyedülálló anyakén...

Hogy lehet egyedülálló anyaként megélni? Hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a munkára, rezsi és albérlet esetén lakbérre? Plusz étkezés,öltözés!

Nagyon kétségbe vagyok esve, főleg hogy a kislányom most kezdte a bölcsit, de munkát nem találok, mert 8 órás munka nem képezik már, vagy ha mégis az 80.000-nél nem több.

Tételezzük fel, higy keresek 80.000

Apja ad havonta 60.000

Plusz egy évig gyes+csp 40.000

Az 180.000ft. Ahol most lakunk 85.000 plusz rezsi a lakás, a környéken nincsen olcsóbb, ez a legolcsóbb.

Tehàt a lakásra télen elmegy 130.000 Ft. Marad 50.000 Ft étkezésre és ruházkodára?

Ti hogyan oldanátok meg?

Ideiglenesen tudnék anyuékhoz költözni, de semmiképp nem szeretnék hosszútávon.

2015. okt. 7. 23:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol laksz,de nekem baromi soknak tűnik ez a 130.000 ft a lakásra,nem hiszem el,hogy nincs olcsóbb még akkor sem ha Pesti vagy.Vidéken meg főleg...

Viszont 50.000-ből meg lehet oldani a kaját meg ruhát (turi+akciós kaja)

2015. okt. 22. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!