Melyik tetszik neked?

Figyelt kérdés

Két nevet akarunk.

Emma lett volna a biztos befutó, de most az egyik barátnőm ,,lenyúlta" a kislányának. :)

Második névnek Izabellát fogunk adni, ez el van döntve.

Első keresztnévként Laura vagy Zsófia?

2015. okt. 6. 22:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem valakinek a tulajdonságaira asszociálok, hisz ez az illető még meg sincs születve, ergo nem is asszociálhatok a ,,milyenségére". De nem ez a lényeg. Nem úgy fogunk nevet választani, hogy ,,jaj, a sógornőm főnökét Anitának hívják és ő utálja, tehát Anita név kilőve", mert 1. semmi közöm mások ismerőseihez, 2. a nevek összecsengése, jelentése, hangzása jobban érdekel.

Köszönöm a válaszokat!

2015. okt. 7. 00:20
 12/22 anonim ***** válasza:
Izabellához inkább olyan nevet keresnék, ami rövid és mássalhangzóra végződik. Vagy magánhangzóval kezdődik, tekintettel a vezetéknévre.:-)
2015. okt. 7. 00:48
 13/22 anonim ***** válasza:

ttól, hogy a barátnőm kiválasztotta a kislányának én meg simán választanám a nevet, ha előtte már kitalaltam.. De ezt csak zárójelben :)

Izabella mellé. A Zsófiát választanám..

Nekem túl som L lenne ha Laura.. Valakinek meg pont ez tetszik, ..

Emma mellé viszont mindkettő szép lett volna, és a Laurát választottam volna, mert önmagában az tetszik jobban.

Izabella mellé nem lesz túl hosszú még egy keresztnév?

Saját nevemből indulok ki, 7+6+7 karakter a nevem, borzalmas leírni naponta sokszor...és sajnos kell...

Remélem nem érted felre, nem kritizálni akarlak, hanem jót a kislányodnak, hogy gondoljátok át ;)

2015. okt. 7. 05:30
 14/22 anonim ***** válasza:

Vagyis bármi melle az iIabella?

Egyébkent nagyon tetszik a név :)

2015. okt. 7. 05:31
 15/22 anonim ***** válasza:
ki nem tojja le a baratnodet? mire felno a lanyod, jo esellyel nem is lesztek már barátok... sztem legyen nyugodtan Emma, ha az tetszik..
2015. okt. 7. 07:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Zsófia.
2015. okt. 7. 08:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Nekem rövid nevem van és utálom, mert nem talál egy lánynak, nőnek. :( Pont az a lényege, hogy hosszabb legyen.
2015. okt. 7. 10:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Azért nem adjuk az Emmát, mert már gyerekkorunk óta ismerjük egymást, a 2 kicsi egy oviba fog járni (egy ovi van a faluban) és amúgy is sokat fognak találkozni, tehát nem akarom, hogy óvónéni vagy bárki szólítja Emmát és ketten (vagy többen szaladjanak).
2015. okt. 7. 10:55
 19/22 A kérdező kommentje:
Persze attól, mert Laurát vagy Zsófiát adunk, még lehet, hogy ugyanúgy lesz másik ilyen névvel rendelkező kislány is a csoportban, annyira nem ritka nevek. Nagyon ritkát nem akarunk, azok nem tetszenek.
2015. okt. 7. 10:57
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyenként mindegyik név nagyon szép szerintem.

De nekem a Laura Izabella valahogy nem annyira passzol, viszont a Zsófia Izabella túl sok együtt, mert mind a két név nagyon karakteres.

Esetleg más nem jöhet szóba?

Valami rövidebb, kevésbé karakteres nevet választanék az Izabella elé.

Pl. itt van pár rövidebb névvel, hátha valamelyik megtetszik:

- 2 szótagosak

Hanna Izabella

Flóra Izabella

Blanka Izabella

Dóra Izabella

Csilla Izabella

Janka Izabella

Vanda Izabella

Dalma Izabella

Leila Izabella

Kinga Izabella

Éva Izabella

Mira Izabella

Rita Izabella

Odett Izabella

Róza Izabella

Sára Izabella

Szonja Izabella

Tessza Izabella

2015. okt. 7. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!