Hány hetesen voltatok először sétálni a babával?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 hetes és szeretnék kicsit kimenni vele. Tudom nincs nagy meleg, de nem órákra fondoltam. A védőnő szerint várjak még egy kicsit, de szerintem a picurnak is kellene a levegő. Vagy rosszul gondolom? Első baba és teljesen tanácstalan vagyok. Ti mikor mentetek először ku a levegőre és mennyi ideig?2015. okt. 5. 08:48
11/15 anonim válasza:
Én az első héten napi 2x10 percre kitoltam az udvarra, és hagytam levegőzni, persze megfelelően felöltöztetve. Aztán az első hét végére már 2x20 perc volt, a második héttől pedig fél órás sétákat tettünk. 1 hónaposan már simán 1-1,5órát sétáltunk. :)
12/15 anonim válasza:
1 hetes korától mentünk naponta (nyári baba).
13/15 anonim válasza:
8-9 napos korátol mentünk minden nap. Novemberi baba
14/15 anonim válasza:
Olyan egy hetes lehetett, amikor először levittem pár percre sétálni. Kéthetes korára már bőven sétáltunk fél órát is, vagy többet, pedig a fiam október végén született, nem volt olyan hű de meleg.
15/15 anonim válasza:
Egy hetes kora óta sétálgatunk (nyári baba). Mondjuk sajnos apa csak este ér haza, más segítség pedig nincs. Ezért egész pici kora óta vittem magammal közértbe, postára ha kellett. Szerencsére nem lett semmi baja. Sőt három hetes volt mikor férjemmel mindketten lázasan tüsszögtünk napokig, ezt sem kapta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!