Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik legjobban...

Melyik név tetszik legjobban ezek közül: Virág, Zille, Janka, Hanga?

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 20:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Emlékeim szerint a Jankát pont a Johanna magyarosítására találták ki magyar névként, szóval miért kell csehnek lennie?

A többi, latin, spanyol, görög, stb eredetű névről nem is beszélve...

Vagy legyen mindenki Réka, Tünde, Csilla, mert ezek magyar eredetűek?

2015. okt. 7. 14:40
 22/27 anonim válasza:
100%
(1)Virág vagy (2)Janka.
2015. okt. 7. 20:44
 23/27 rézevőfiamór ***** válasza:
47%

Bodri!

(esetleg cézár)

2015. okt. 9. 21:55
 24/27 anonim ***** válasza:
Na mit valasztottatook?;)/az voltam akinek a lanyait ezeken a nevek hivjak/
2015. okt. 10. 06:27
 25/27 strasszman válasza:
Kata
2015. okt. 10. 17:57
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ (kivéve a két értelmetlent). Nem nekem lesz babám, barátnőm vár kisbabát és ezek az esélyes nevek. Nekem amúgy mind tetszik, mikor melyik jobban, ezért tettük fel a kérdést, hogy mások hogyan ítélik meg őket. :) Ők most a Zille Hanga felé hajlanak, bár legtöbben a Jankát választanák. De még ez is változhat, csak a vezetéknévhez talán ez illik a legjobban. Jankával kicsit nyelvtörős lenne.

Egyébként szerintem mind a négy magyar név, de ez nem is szempont, csak véletlenül maradtak ezek az esélyesek, csakis a hangzásuk volt lényeges.

2015. okt. 11. 14:33
 27/27 anonim válasza:
Virág
2015. okt. 11. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!