A baba aludhat apa mellett?
Figyelt kérdés
Pàrom szeretné, ha a baba majd mellette aludna én meg egy màsik àgyon, hogy kipihenjem magam.2015. szept. 26. 20:31
11/15 anonim válasza:
Mert miért furcsállod a dolgot?
(tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá)
12/15 anonim válasza:
Nálunk ez kizárt. Kettő oka van: apa úgy horkol, hogy 2 csukott ajtó és egy folyosó sem igazán tompítja, másik, hogy mindezt olyan mély álomban, hogy forduláskor még azt sem veszi észre, ha éppen rámgurul.
Mindenkinek a saját ágyában kellene aludni, így tudjátok a rendszert kialakítani.
13/15 anonim válasza:
Ha nektek nem gond, hogy nem egyedül alszik a baba, akkor igazából tök mindegy, hogy melyik szülővel. De szerintem ez semmivel sem pihentetőbb, mintha ti ketten aludnátok együtt, és a baba a saját ágyában. Attól még kelhet hozzá az apja is, ha éjjel felébred.
14/15 anonim válasza:
Szerintem mindenki aludjon a maga helyén és maradjon a maga szerepében. Apa aludjon veled, a baba meg a saját ágyában. Amíg szopik, addig veletek egy helységben, ha már nem szopik, akkor külön.
Azok a házasságok tartósak és problémamentesek hosszú távon is, ahol a szerepek megmaradnak. Összemosott határoknál gyakrabban van probléma.
15/15 anonim válasza:
Emellett egyáltalán enm garancia, hogy apa nem fekszik rá a babára éjszaka. Volt már ilyen baleset, nem is egy. Még anya esetében is! Tudom, hogy nem vagyok divatos ezzel a véleménnyel. Ha nekem nem hiszel, kérdezd meg valamelyik gyermekklinikai orvost. Le fog beszélni róla, nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!