Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy népszerűség a...

Mi ez a nagy népszerűség a Noel néven?

Figyelt kérdés

Eddig csak 1 fiút ismertem akit így hívtak, de ő a családjával él Németországban.

Most egyik ismerősöm is ezt a nevet adta a gyerekének, egyik kollégám is szülni fog nemsokára az elején még Márk lett volna most már Noel.

Másrészt kórházban dolgozok és egyszer kíváncsiságból megnéztem, hogy hány gyerek kapta ezt a nevet elsőnek vagy másodiknak és 15 baba jött ki. És ez még csak 1 a sok kórház közül...

Megértem, ha egy szülő nem tucat nevet akar adni a gyerekének, de ha nagyobbak lesznek lehet, hogy 1. lesz a népszerűségi listán és már baromira nem lesz egyedi neve a gyereknek, mert minden 2.-at így fognak hívni.

Nem azért kérdezem, mert nem tetszik a név, csak hogy mi lett az emberekkel, hogy (majdnem)mindenki így akarja hívni a fiú gyerekét.

2015. szept. 23. 19:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ez tetszik most nekik.nekem egyáltalán nem tetszik.
2015. szept. 23. 19:49
 2/25 anonim ***** válasza:

húúú :D hát én is ezen rágódok D:

vagyis egyáltalán nem zavar,de facebookon bent vagyok egy csoportba ahol 2 kisbaba lett most noel,egy ismerősöm szintén noelt,adott,aki most fog szülni szintén noelt fog adni.wáááá :D

nem tudom,nem rossz név,de tényleg azt hiszi mindneki, hogy egyedi,és ez így is van,és ezért adják nekik ezt a nevet,de sajna rengetegen gondolkoznak így.

amit még most vettem észre,h nagyon durván baba dömping van.legalábbis az én környezetemben.ennek örülök amugy,csak le vagyok döbbenve,hogy miért?jön a háború és kell az utánpótlás vagy mégis mi történt?

3/25 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ez tetszik most nekik.nekem egyáltalán nem tetszik.
 4/25 A kérdező kommentje:

az én ismerősi körömben is baba dömping van, de mi csak 20-on pár évesek vagyunk :/

basszus lassan egy Bencével, Bálinttal stb név már egyedibb lesz, mert senki nem akarja így nevezni a gyerekét.

2015. szept. 23. 19:52
 5/25 anonim válasza:
Pár éve lányoknak meg a Hanna volt a nagy divat. Majd ezis alábbhagy. :D
2015. szept. 23. 19:55
 6/25 anonim ***** válasza:
Benett, Noel, Bence. Felüdülés ha valaki nem ezen 3 név közül választ mostanában 😃
2015. szept. 23. 20:00
 7/25 A kérdező kommentje:

A másik kedvencem xy Noel Dilen-ez mégis milyen név már????

Még angol nyelvterületen oké, de itthon?

Ha gyerekem lesz esküszöm előbb lesz István.

2015. szept. 23. 20:05
 8/25 anonim ***** válasza:
60%

Mellettem két Brendon született, de akad Noel is az ismerősök között.

Mindig van valami divat a névadásban, csak gondolom most kezdted figyelni, nemrég pl mindenkit Bencének hívtak.

Az anyukáknak most ezek tetszenek, gondolom mert tetszik az idegen hangzása, mondjuk érdekes hogy ezeket a neveket kivétel nélkül az anyukák találják és erőltetik, legalábbis ahogy én észrevettem. Az apuka meg általában ráhagyja (pl úgyis a te vezetéknevedet viseli egy életen át a keresztnévről én döntök :))

Az én kisfiamat Erik Sebestyénnek hívják, mert nekünk meg ez tetszett..

2015. szept. 23. 20:21
 9/25 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm azért adta ezt a nevet, mert különleges és egyedi. Annyira sikerült egyedit választania, hogy ugyanazon a napon született ugyanilyen nevű gyerek (vezetéknév is stimmelt), és összecserélve küldték ki a lakcímkártyájukat.

De ami nevet mi választottunk, abból is a környezetünkben hirtelen sok lett (Barnabás), remélem csak véletlenül jött így ki, mert nem szeretném ha ő lenne a negyedik Tamás vagy László az osztályban mint az én időmben volt ez probléma.

2015. szept. 23. 20:31
 10/25 anonim ***** válasza:
60%
Az én fiam Olivér. :) Tetszett a Noel név is, de kezd tömegnév lenni és ezért inkább Olivér lett.
2015. szept. 23. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!