Nektek melyik név tetszik nektek ezek közül? Mit vagy kit jutatnak eszetekbe? Nimród, Noel, Árpád, Levente, Zalán
Nálunk minden második fiú Noel a környéken. A Zalán pedig néhány évvel ezelőtt terjedt nagyon. Ezek nekem annyira nem szimpatikus nevek. A Noel-t kifejezetten nem szeretem.
Árpád elég régi vágású, de nem gyakori és nagyon szép, magyar név.
Nimródot nem ismerek, és nem is érzek semmit a névvel kapcsolatban. Teljesen semleges.
Az összes közül a Levente tetszik a legjobban.
Nimród: a volt barátom kedvenc neve, szerintem egy nagyon szép név. Sajnos nem igazán lehet becézni, nálam ez fontos szempont.
Noel: na ez meg a férjem egyik kedvence, szerintem picit lányos és túl gyakori
Árpád: nagyon tetszik szuper név. bár kicsit talán régies
Levente: szuper, pár éve gyakori volt, de ettől függetlenül nálunk is a jelöltek között van
Zalán: ugyanaz a véleményem róla mint Leventéről
Összességébe véve mindegyik jól vieslhető szép név, nekem a Noel kivételével mind nagyon tetszik.
Nimród, Árpád nem tetszik, túl ősmagyar nevek.
A többi tetszik, talán Noel a legjobban.
Nekem ilyen sorrendben tetszenek. Ahol vessző van, ott nekem holtversenyes:D
1.Zalán, Nimród
2.Árpád
3.Levente, Noel
Nimród: Nem ismerek ilyet,teljesen semleges ez a név,nem adnám
Noel: Ahogy előttem is írták,nagyon gyakori lett és így már nem hiszem,hogy adnám,de egyébként szép név:)
Árpád: Kicsit régies,ismerek egy fiút akit így hívnak,nem túl értelmes szegényem,nem adnám
Levente: Barátnőm kisfiát így hívják,egy tünemény,talán ezért szeretem ennyire,topplistán van nálunk:)
Zalán: Ugyanazt tudnám írni,mint az előbb a Leventéhez:)Adnám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!