Ikrek jegyű anyukák! Hogyan élitek meg az anyaságot?
sziasztok! én jun. 2-i születésű vagyok, örökmozgó ikrek. őszintén szólva kicsit nehezen éltem meg amikor a munkából hirtelen a négy fal közé csöppentem. amíg meg nem oldottam a babás, vagy egyedüli kimenőket, bizony a depi is el-elkapott. a szoptatáshoz nehezen adtam át magam, nehéz volt nyugalmat magamra erőltetni és ellazulni, de nagyon akartam :) néha kicsit hebrencs vagyok, de jobban boldogulok anyaként, mint azt korábban gondoltam volna.
Kedves szintén ikrek szülött anyukák! Nektek milyen a babás élet?
:) ez vicces, mert az én fiam is 17 hónapos, de már mellette van a 2 hónapos hugicája is! :)
nem terveztük a második babát, de most már úgy gondolom, nekem külön jó így. egész nap pörgés van az igaz, de hát ez a lételemem :) alig várom, hogy nyáron csavaroghassunk amennyit csak lehet.
ja, én a főzéssel viszont nagyon nehezen boldogulok :( tudok főzni, de valahogy mindig elcsúszok idővel, sokszor tehernek érzem, sőt.. szégyen szemre inkább rendelek valamit. nem vagyok jó háziasszony... ezen próbálnék változtatni a gyerekek miatt, de egyelőre nem megy!!!
Bár én még csak kismama vagyok az első babával aki fiú lesz,az én csillagjegyem is ikrek.(június9.-e)
Kváncsi leszek hogy milyen anya leszek vagy egyáltalán a szülés maga milyen érzéseket hoz ki belőlem.
Egyelőre kavarognak bennem a dolgok,nagyon körbenőtt a baba téma de azt hiszem több terhesség nem menne,pedig nem viselt meg annyira csak néha kibújnék a bőrőmből olyan nehéz így már 37 hetesen:-)
A környezetem kicsit fél attól mi lesz velem ha meglesz a baba,mert én is néha olyan hebrencs vagyok.
Boldog babázást!
Hello! Én jun.3. Hát a bezártságot a mai napig nem igazán jól viselem, ha tehetem kinn játszunk, sétálunk 15 hós lányommal. Én is szeretnék lassan kistesót, de sajna előtte ki kell magam vizsgáltatni mert nincs minden teljesen rendben.
Én csak 1 hónapja főzök újra, mert eddig rendeltük, és egyenlőre élvezem, hogy azt eszem amihez kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!