Megtanítanád gyermekedet lőfegyverrel bánni?
"Nem szimpatizálunk olyan emberekkel, akik szórakozásból lövöldöznek, "
Ez kicsit sarkítás, nem?
Ha valakit kikapcsol, hogy messziről eltalál-e egy sörösdobozt (nagyon látványosan tud ám repülni!), vagy még kisebb tárgyakat, az miért is rossz ember?
Gyerekkoromban is lőttem légfegyverrel, majd felnőttként is jártam lövészklubba. Ott papír céltáblára kell lőni.
Állatra soha nem lőttem, emberre se lennék képes (esetleg önvédelemből, de mivel nem hordok magamnál fegyvert, nem valószínű még ez sem).
A játékpuskát végképp nem értem. Egy vízipisztollyal mi baj van? Tulajdonképpen ugyanaz a szórakozás benne, csak a víznyomás nem visz olyan messzire. Na, azzal már lőttem emberre, és nem volt kifogása ellene.
És igen, nő vagyok.
8-as vagyok
"Nem szimpatizálunk olyan emberekkel, akik szórakozásból lövöldöznek, különösen nem állatokra vagy emberekre."
Emberekre???? Ezt nem igazán értem...
Ha a vadászatot nézem, akkor kissé szemellenzős hozzáállásnak tartom, főleg, hogy vélhetően nem sokat tud az illető erről az életformáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!