Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtanítanád gyermekedet...

Megtanítanád gyermekedet lőfegyverrel bánni?

Figyelt kérdés
Természetesen minden biztonsági alapszabályt betartva.
2015. szept. 18. 15:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem szimpatizálunk olyan emberekkel, akik szórakozásból lövöldöznek, "

Ez kicsit sarkítás, nem?

Ha valakit kikapcsol, hogy messziről eltalál-e egy sörösdobozt (nagyon látványosan tud ám repülni!), vagy még kisebb tárgyakat, az miért is rossz ember?

Gyerekkoromban is lőttem légfegyverrel, majd felnőttként is jártam lövészklubba. Ott papír céltáblára kell lőni.

Állatra soha nem lőttem, emberre se lennék képes (esetleg önvédelemből, de mivel nem hordok magamnál fegyvert, nem valószínű még ez sem).

A játékpuskát végképp nem értem. Egy vízipisztollyal mi baj van? Tulajdonképpen ugyanaz a szórakozás benne, csak a víznyomás nem visz olyan messzire. Na, azzal már lőttem emberre, és nem volt kifogása ellene.

És igen, nő vagyok.

2015. szept. 18. 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:
vízipisztolyt vennék, de nem fegyverre hasonlítót, vannak mindenféle állatosok, vagy színesek.
2015. szept. 18. 18:39
 13/14 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

"Nem szimpatizálunk olyan emberekkel, akik szórakozásból lövöldöznek, különösen nem állatokra vagy emberekre."

Emberekre???? Ezt nem igazán értem...

Ha a vadászatot nézem, akkor kissé szemellenzős hozzáállásnak tartom, főleg, hogy vélhetően nem sokat tud az illető erről az életformáról.

2015. szept. 18. 19:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, kiválóan lövök és nekem ez jó. Soha nem lőnék állatra, nem vagyok vadászatpárti. Nekem biztonságérzetet ad, hogy tudom kezelni a fegyvereket. Eszembe nem jutna lövöldözni csak úgy.
2015. szept. 18. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!