Lehet lőni lőfegyverrel 18 éves kor alatt?
Figyelt kérdés
Természetesen lőtéren, ahol figyelik, hogy mit csinálok :'D és ha van, akkor melyik/hol ? :) az értelmes válaszokat előre is köszönöm :)2015. jún. 29. 10:54
1/10 kovpet válasza:
Igen, lehet. Előtte telefonálj oda azért.
2/10 A kérdező kommentje:
Mindegyik lőtéren lehet kiskorúnak lőni ?
2015. jún. 29. 12:01
3/10 kovpet válasza:
Elvileg igen, de nyilván mindenki úgy üzemelteti a vállalkozását, ahogy ő szeretné. Ezért mondtam, hogy telefonálj előtte. Azt amúgy sem árt, mert nem minden lőtér van mindig nyitva és nem is mindig van hely (lehet pl sportolók edzése, akkor "civil" nem mindig mehet be).
4/10 A kérdező kommentje:
Értem :) és köszönöm...amúgy a lőfegyver alatt a golyós- és sörétespuskát értem. Nem tudom, hogy a légpuska lőfegyvernek számít-e :'D csak, mert valahol csak légpuskával lőhet kiskorú...
2015. jún. 29. 12:32
5/10 kovpet válasza:
A légpuska csak 7,5J torkolati energia fölött számít lőfegyvernek. Nem hiszem, hogy sok ilyen lenne. ha már lőfegyver, akkor durranjon :) Céllövészetre meg jó a 7,5J alatti légfegyver is.
6/10 A kérdező kommentje:
Tehát egy kiskorú akár egy golyós puskával is lőhet ? :D ez nekem új...
2015. jún. 29. 12:57
7/10 anonim válasza:
Lőhetsz, csak felügyelettel. És vigyázz, szájba ne vágjon a puska.
8/10 A kérdező kommentje:
Arra feltétlenül figyelni fogok :'D és nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2015. jún. 29. 13:14
9/10 kovpet válasza:
Ha nem lehetne, akkor a sportlövők hogy gyakorolnának? 18 évesen kezdenék el? Akkor már kb mindegy lenne :)
10/10 Manó9919 válasza:
Lehet de csak akkor ha egy lövészklub tagja vagy a mostani törvények szerint:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!