23 évesen korai szerintetek szülni?
Ezt mindenkinek magának kell tudnia, hogy mennyire van meg hozzá a háttere, és ő maga mennyire érett. Egyébként szerintem fizikailag meg ez a legjobb kor szinte.
Ha te úgy érzed kész vagy rá, ne hallgass senkire, a mai világban úgyis mindenkinek mindennel baja van. Ha valaki 23 évesen szül az sokak szemében felelőtlenség, korai stb. Aztán 35 évesen meg már ,,késő", szóval nem kell hallgatni a közvéleményre, azoknak sose lehet megfelelni.
Utolsó vagyok, ja igen, ahogy mások is írják, egyénenként eltérő ki mikor érik meg rá. A mai világban azért mondják egy huszonévesre valószínűleg, hogy felelőtlenség akkor gyereket vállalni, mert általánosítanak, abból amit ma hallanak, látnak. Valóban nagyon sok 20 év feletti éretlenül viselkedik a korához képest, eszetlenül bulizik, felelőtlen, önállótlan stb. Ez ugyan szomorú, de valóban több ilyen van, mint régen, de azért akad nem egy ma is aki tud érett lenni hozzá.
Vegyük pl. engem, meg a barátnőmet. Én 22 éves vagyok, egyetemre járok, viszont a párommal lassan 5 éve vagyunk együtt, felelősségteljesek vagyunk, van elég normális munkája stb. Arról nem beszélve, hogy a szüleink meg bármiben tudnak segíteni, támogatni, aha arról lenne szó. Való igaz, hogy még nekünk sem árt vagy 3-4 évet várnunk, de ha jönne hát nem állnánk az útjába.:) Úgysem lesz soha minden tökéletes, nem lehet mindent tökéletesen megteremteni általánosságban, hogy minden biztosan szuper legyen. És ha már nem a 0-ról beszélünk, akkor olyan nagy baj nincs. Az én szüleim sem biztos egzisztenciával kezdték, mikor bátyám született, konkrétan nagymamámnál éltek, amíg 3 éves nem lett. Utána is csak egy garzonba tudtak elköltözni.
Aztán ott van a barátnőm, 24 éves, munkája nincs, nem is igazán talál, de szerintem már nem is keres. Felelőtlen,éretlen és nagyon infantilis. Na rá még egy aranyhalat sem mernék rábízni, nemhogy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!