Feszített munkatempó befolyásolhat egy korai terhességet?
Van, hogy árt, és van, hogy nem. Nem lehet előre megmondani. Én, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, pont egy büfében dolgoztam, alkalmi jelleggel (nem ez a főállásom, csak beugrottam segíteni egy hétvégére), és rekeszeket is pakoltam, na meg álltam reggel héttől este tízig.
Szerencsére nem lett semmi baj, azóta már 17 hetes terhes vagyok :)
De nem lehet garantálni, hogy nálad is így lesz. De azt sem mondom, hogy most előre kezdj el félni mindenféle fizikai megterheléstől, mert amíg ki sem derült biztosan, hogy terhes vagy-e, addig ez eléggé elhamarkodott lépés lenne. Persze azt jól teszed, ha kerülöd az emelgetést, de az, hogy ülni nem nagyon fogsz munka közben, az szerintem egy egészséges terhességre nem szabad, hogy hatással legyen. Ha emellett nem marad meg, akkor valószínűleg mástól is ugyanúgy elmenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!