Chippolino autósülésről (0-25kg) vélemenyek, tapasztalatokat?
Nem venném meg. Az autósülésnek maximális biztonságot kell adnia.
PegPerego etetőszékünk van, mégsem ezt a márkát választottam, pedig jó kis szék, de az autsülés más kritériumok miatt jó.
Törésteszteket érdemes átnézni.
Szia!
Előző voltam, csak nem volt időm normálisan válaszolni.
Szóval. Nekünk Casualplay Beat ülésünk volt, ami 0-25kg-os csoportba tartozik. Dönthető 5 pontban kb., jó masszív, fémvázas ülés, háátmla magassága is állítható. 50ezer volt a Brendonban 2005-ben. De! Mikor a fiam 17 kilós volt, már nem tudtam beleültetni igazából, mert nagyon magas, igaz vékony testalkat. Most 120 magas és 21-kg. Szóval "tömzsi kis vasgyúrók" mondjuk ki tudják használni 25 kg-ig az ilyen üléseket. :)
Ezután 15-36Kg-os Jané Indy Plus Team-re váltottunk, szintén ez az árkategória, tehát 50ezer. Ez egy isofixes ülés, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Több fokozatban dönthető, állítható a fejtámla magassága és állítható az egész ülés szélessége több ponton. Rögzítése pedig villámgyors, hibalehetőség minimális, ugyanis mikor bekötöd az autóba, piros marad a gomb, ha rosszul kötötted be. Ha bepattant rendesen, akkor zöld.
Igazából ezzel azt akartam írni, nyugodtan gondolkodj a 0-18-as kategóriában is, mert nem biztos, hogy ki tudod használni az ülést 25 kg-ig. De ha mindenképp ragaszkodsz hozzá és ilyen árkategóriában keresel, mint a chippolino, akkor nézd meg ezt a linket, ennek elég masszívnak tűnik a váza:
Igazából különösebb infot nem találtam az általad írt ülésről, több oldalon írják, hogy felő kategória. Ez csak az eladást segíti, mert a Pierre Cardin-hoz, Graco-hoz és az Osann üléshez is odaírják, amik köztudottan a leggagyibb ülések. Az én álmom a Recaro Isofixes ülés, ami brutális. Sajnos árban is. De pl a Storchenmühle üléseket is ugyanott gyártják, sokban hasonlít is.
Bocs a hosszú válaszért, de remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!