Tapasztalatokat szeretnék kérni erről az autósülésről!?
a babahordozónk is concord, és megbízhatónak találom a márkát, kíváncsi lennék, hogy az ülés is ilyen jó-e!?
Hát a concord trimax csak megfeleltet kapott a leghíresebb autósülés teszten :( És pont a biztonság kategóriában vérzett el :( Én is nézegettem anno, de ezért nem vettem meg. Mindenben spórolok (babakocsi, ruhák, pelus...), de az autósülésből olyant vettem, ami +-os minősítésű, és ezután is figyelek erre. Ha csak városon belül használnám, akkor vennék esetleg gyengébbet is, de mi utazunk messzire, nagyszülőkhöz is.
Mekkora gyereknek kellene?
Én nem vennék 8-10 hósnak ilyet, nekik még kell a menet közben is dönthető, mondjuk a 9-25-ös.
SZia!
Nekünk az összes gyerekülés Concord. Én nagyon meg vagyok velük elégedve. Külföldön lakunk sokat használjuk. Az első babahordozó után mi is ilyet vettünk a kisfiamnak, csak másik huzattal. Lehet kicsit dönteni az ülést, amíg pici a gyerek. Az enyémek nagyon jókat aludtak benne. Mondjuk személy szerint ezt a huzatot nem ajánlom. A lányomnak ilyet vettünk, és hamarabb kikopott, mint a fiam drága huzatosa. Akkor gondoltuk, hogy mi a különbség, csak a huzat miatt az ára drágább, ez meg tetszett, de valahogy a huzat elvesztette a színét. A másik huzatos, a drágább, most hat év után is használható álapotban van. Én ez után az ülés után is Concordot vettem a gyerekeknek. Azokkal is meg vagyok elégedve. A nagy most hét, a kcsi nyáron lesz öt éves.
Nekünk a Concord Ultimax után a Trimax következett, utána pedig a Concord Lift.
Nagyon jó ülés! Kérdezz nyugodtan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!