Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti elvállalnátok ezt...

Anyukák! Ti elvállalnátok ezt a munkát?

Figyelt kérdés

Két nap munka, két nap szabad

Az egyik munkanapon 6-18, a másikon 18-6 a műszak.

A kezdő fizetés 170ezer nettó, plusz cafeteria és évente 50e ruhapénz.

Emellett gyakori fizetésemelés.

A gyerekek: 5 éves, és 10 hónapos kislányok.

Apuka menne gyedre.

2015. szept. 12. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%
Az a baj, hogy ez önmagában se sok. Ha a férjed is dolgozna úgy már szép summa lenne. Nem tudom anyagi helyzetetek, de ha nem muszáj nem csinálnám ki magam.
2015. szept. 13. 10:27
 12/13 anonim ***** válasza:
42%
Elvállalnám. Nem rossz fizetés. A mellékes dolgok sem tűnnek vészesnek. Sok sikert!
2015. szept. 13. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi a munka, mennyire fárasztó?

Nem rossz egyébként, csak ugye a gyerekek. Párod egyáltalán nem dolgozna? Mert ugye ha a kisebb betölti az 1 évet lehet gyed mellett dolgozni. Ápolónők is így dolgoznak, azok is, akiknek vannak gyerekei, kisgyerekei. Meg lehet szokni, az tuti. Lényeg, hogy te is tudj pihenni. Őszintén szólva én is tanácstalan lennék. 2 nap munka, 2 nap pihenő nagyon vonzó. De, ha menni kell ünnepnapokon is, vasárnap is, akkor nem tudom. Igaz nekem 3 kisgyerekem van, de hajlanék rá, hogy elvállaljam. Mondjuk lehet gonosz lennék, de ha a legkisebb elmúlna 1 éves, akkor apuka is visszamehet dolgozni, gyerkőc meg bölcsibe, csak ugye kérdés, mi az ő munkarendje, hogy amikor nappalos lennék, akkor ő el tudja-e vinni, hozni a gyerekeket, otthon gondolom el tudja látni őket.

2015. szept. 13. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!