Mit gondoltok normális a gyermekszületés első heteiben a férj kevesebb figyelmet kap mint előtte?
Ezen én is ki vagyok akadva, amikor apukák a közösen tervezett és várt gyerek érkezése után pislognak, hogy mi az, hogy a feleség fáradt, megváltozott mert nincs haverok-buli-fanta és a gyerekre kell figyelni. Nem értem mégis mire számítottak.
Na meg hogy a férj kevesebb figyelmet kap... könyörgöm, mi ő, egy kisgyerek aki bedurcizik ha a mami nem ugrálja körül???? Mi van a feleségre fordított figyelemmel?
Én nem vagyok híve a csak a babuci a világ közepe hozzáállásnak és hogy onnantól kezdve éljenek besavanyodottan, de egyértelmű, hogy egy pici baba ellátása még több figyelmet kíván, továbbá az éjszakai ébredések miatt napközben is fáradtabb az anyuka. Ezt egy normális férjnek meg kellene érteni, hogy átmenetileg az ő és a feleség igényei háttérbe kerülnek és közösen kellene ellátni a feladatokat.
LOL
Szerintem a gyermekszuletes utani elso ugy 18-20 evben normalis :) elvegre az anya nem varazslo, a nap 24 orabol all elotte is utana is, es mivel a figyelem egy resze a gyerekre jut, igy nyilvan kevesebb jut belole a ferjnek :)
Ez nem evidens?
31F, 2 kislany apja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!