Különleges gyermek nevek. Sorolnátok?
Valami irtó különlegest szeretnék, de eddig nem nagyon találtam egyet sem. Segitenétek? :)
Eddig lány : Palmira
. fiú: Belián, Benett Eliott (utóbbi mindenképp egyben.)
Köszi. 14hkm
Szerintem az általad felsorolt nevek már elcsépeltek, nálunk oviba rengeteg Belián Benett van, Eliott nem illik a vezetéknévhez, ahogy egyébként a többi sem; ne haragudj de tényleg ez a véleményem.
Én amondó vagyok, hogy amolyan hagyományos ám különleges nevet kellene választanotok, mert a vezetéknév egyébként gyönyörű és kár lenne elrontani ilyen Amerikából átvett magyarosított nevekkel. Pont amiatt lenne különleges és szép név, hogy egy kicsi magyart is visztek bele. Ha érted mire célzok... a kevesebb néha több, szokták mondani.
Az én javaslatom kisfiúhoz: Zolta, Vendel, Robin, Merse, Leon, Trisztán, Keve, Kende, Kenese, Henrik, Flórián, Fábián, Bende, Ábel, Ádin, Anton, de egyébként jó ötlet az is, ha két nevet összeraksz, szerintem például az Ábel Robin nagyon szép együtt, egyik ismerősöm fia Fábián Pió, de ismerek Merse Teót és Ábel Trisztánt is (Trisznek becézik és nagyon aranyos kisfiú:))
Lány nevek közül én valami "hercegnőset" választanék, nem feltétlenül a Palmirát, New Orleansi jósnő jut róla eszembe, aki nem szép dolgokat jósolt az én jövőmet illetően :D na szóval: Zília, Viola, Tatjána, Szófia, Szonja, Rubi, Rovéna, Polett, Noella, Médea, Lídia, Auróra, Lea, Léla, Kordélia, Heléna, Via, Elza, Emina, Dorotea, Déva, Britta, Adélia, Adelin, Abélia. Ezeket is amúgy szépen össze lehet tenni, például szerintem a Léla Adélia nagyon szép együtt, Noella Elza is szép, de Auróra Lea is jó vagy hozzáraktok egy szokványos nevet: Anna Kordélia, egyébként ismerek Sára Rovénát, Sába Abéliát, sőt a minap jött az oviba egy kislány Enna Rubin a neve és imádnivaló név. És nem néger new orleansi jósnő jut az eszembe róla...
Hirtelen ennyi név jutott eszembe, majd írd meg hogy döntöttél :)
A Balatoni nagyon szép vezetéknév. Nagyon jól megy hozzá az alliteráló névpárosítás pl.: Balatoni Bálint.
Kerestem nektek különlegesebb neveket, mivel írtad, hogy mindenképp olyat szeretnétek:
Fiúk:
Balatoni Benett
Balatoni Bernát
Lányok:
Balatoni Babett
Balatoni Brenda
Balatoni Berill
Balatoni Blanka is nagyon szép.
Nem B betűsek:
Lányok:
Balatoni Tessza
Balatoni Fédra
Balatoni Hedda
Balatoni Janka
Fiúk:
Balatoni Trisztán
Balatoni Ármin
Balatoni Miron
Balatoni Konor
Köszönöm ezt a rengeteg választ.
Igazatok van hogy ezek a nagyon Amerikai nevek nem mennek hozza. :D
Elgondolkodtam egy kicsit rajta.
A Blanka tetszik, de a páromnak nem, ő nagyon finnyás :D
Az Amira megtetszett most, hogy olvastam a fiúban meg szinte biztosan vagyunk, de van még idő :)
Irhattok még, ha van ötlet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!