Különleges gyermek nevek. Sorolnátok?
Valami irtó különlegest szeretnék, de eddig nem nagyon találtam egyet sem. Segitenétek? :)
Eddig lány : Palmira
. fiú: Belián, Benett Eliott (utóbbi mindenképp egyben.)
Köszi. 14hkm
Hát a Benett pont hogy nem ritka és különleges. Ráadásul rém csúnya is szerintem.
Szerintem különleges, de még viselhető kategória:
Lány: Florina, Inez, Janina, Mirella, Noa, Korina
Fiú:Armand, Maxim, Miron, Ábris
Ha Magyarországon éltek, magyar vezetéknévhez nem szerencsés túl külföldies nevet adni mert nagyon visszatetsző.
Balatoni Alena, Maribel, Tyra,Zaria, Annalise,Flora, Stella,Violet,Norina,Carly, Adriana,Linette, Annabelle, Briana,Coral,Deliah, Laurel,Abbigel
Balatoni Ian , Williaam, Alex,Benjamin,Nicolas,Oliver,Adam,David,Daniel,Aaron,Danis,Lionel,Leon,Thimas,Chris,Austin
Most csak ennyit tudok mondani ami még valamennyire megy a vezetéknévhez :) Sok szerencsét a választáshoz :D
Számomra különleges, ritka nevek (azt persze nem tudom, hogy neked ezek mennyire fognak tetszeni, nekem mondjuk nem tetszenek, de nem ismerek senkit ilyen nevekkel):
Lány:
Aloma, Amira, Bonita, Déna, Ditte, Elina, Glenda, Imelda, Ivon, Jolanda, Kendra, Lorella, Luna, Maura, Mila, Moira, Narmin, Oxána, Paloma, Polina, Ronett, Szemira, Valetta, Zelda, Zelma
Fiú:
Anton, Berton, Domán, Elton, Félix, Honor, Igor, Izor, Julián, Káleb, Kilián, Konor, Leon, Milton, Nataniel, Nolen, Rajmund, Ronel, Trisztán, Uriel, Vincent
Ezek nagy része számomra már túlmegy a viselhetőség határán, de azért próbáltam nem olyan hülyeségeket összeszedni, mint mondjuk a Küllikki, meg a Liberátusz, mert bízom benne, hogy nem az ilyen elvetemült nevek érdekelnek.
A 16-os elég ritka neveket sorolt fel, de egyik sem magyar név.
Ne pont különleges nevet keress, hanem ritkát, de azért legyen magyar név. Nekem a kedvencem a Noémi, az is különleges, bár nem Palmira, ami nem magyar név. Magyar gyereknek legyen magyar neve. Csak a primitívek, főleg a cigányok adnak mindenféle extra nevet, azzal akarnak kitűnni. Szeretem még a Zselykét, a Kingát, a Csillát, és én örülnék,ha a régi gyakori nevek megint visszajönnének, például a Dorottya, a Vilma stb. De kellene tudni a vezetéknevet is, hogy passzoljanak egymáshoz.
Az en gyerekeim eleg egyszeru , megszokott neveket kaptak . Erik Tibor es David Mark lett a nevuk.
Nalunk en ritka, kulonleges nev parti vagyok a ferjem a hagyomanyosokat kedveli , neki az Erik is tul kulonleges volt eloszor.
Fiu nevek kozul mondjuk nagyon keves tetszik es azok is inkabb kulfoldi nevek .
Ha lesz lanyunk akkor Viktoria lesz, ez sem kulonleges de ez a ferjem kedvence.
Masodik nevkent en eddig a Leilat szerettem volna de ugy latom,hogy felkaptak ezert most a Liana tetszik nagyon .
Amugy ha en valaszthatnek egyedul nevet akkor Bitia lenne a lanyom neve de nagyon tetszik a Bonita, a Milla , az Evodia meg meg egy csomo olyan nev amit le sem merek irni mert a foldig pontoznak :D
Ez a kulonleges nev hajlamom szerintem a szuleimtol ered.
Tesoim nevei: Rahel, Ruben, Dorkas es Rebeka.
Az en nevem Noemi de nekem a Naomi nevet akartak adni csak en meg a jo oreg kommunizmusban szulettem es nem engedtek :)
Amugy noverem Rahel Paszkal lett volna , Ruben ocsem Filippa, Dorkas hugom pedig Enok ha ellenkezo nemunek szuletik en meg Gergo :) Tesoim mindig azt mondjak,hogy en jartan a legjobban mindenhogyan es ebben igazuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!