Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák otthon két picivel,...

Anyukák otthon két picivel, nem sokalltok be néha?

Figyelt kérdés
Két picivel (kétéves ill. egy hónapos) vagyok otthon. Nagyon boldoggá tesznek, öröm velük az élet, de néha kiakadok, amikor eltelt már fél nap, és még nem mostam fogat, mire jóllakik az egyik, ordít a másik, mire elalszik az egyik, ébred a másik...a hajam egy szénakazal, meg vagyok hízva, 3 órákat alszom, és mindig ugyanaz van rajtam: terhesruha, mert más nem jön rám...amikor esetleg mindkettő alszik, én fejek, vagy takarítok...vagy ideszököm leírni e pár sort...olyan nehéz ez a kettősség! Az ember egyszerre boldog és kiakadt, kizsigerelt.
2010. márc. 12. 13:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Jaj sziasztok! Kicsit elrettent amit írtatok! Én csak most várom a második babámat 19 hónap lesz közöttük. Remélem minden rendben lesz és valahogy a nagyobbat is le tudom majd foglalni etetés közben. De szerintem előre lefektetek pár alapszabályt (pl: fodrász, kozmetikus, barátok...) a pihenésre. üdv és kitartást mindnkinek
2010. márc. 16. 13:46
 12/14 bucibabuci ***** válasza:
82%

Lányom 3és fél éves, kisfiam 10 hós.

Míg a nagy oviban, addig nyugalom van, mert a kicsi nem eleven magában.Mindent el tudok végezni, még főzök is, sőt séta is van nem is kevés. De ha a lányom hazajön, akkor kész káosz! Fösvénykednek, irigykednek, még a kicsi is hisztizik, mégha csak a nagyot átöltöztetem akkor is. Elszedik egymás játékait, visítoznak, még wcre is neéz kiszaladnom. Tv ordít, mert ugye nem hallják:)

estére már nem vagyok észnél.

Ja és apuka nyugodtan netezik eközben, őt nem zavarja semmi, éppen rájuknéz ha megkérem, de míg "vér nem folyik" addig nem avatkozik bele a játékukba.

2010. márc. 16. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 14 hó a korkülönbség. Az első 2 hónap halál volt. Pedig tényleg szerencsés vagyok, mert mind a két gyerek aránylag nyugis. De sokszor már azon gondolkoztam, hogy megszökök, pedig tipikusan az az anya vagyok, aki ha 2 másodpercig külön vagy a gyerekeitől, már kétségbe van esve. Aztán elmúlt a kicsi hasfájása, kezdett beleszokni a család eddigi napirendjébe és egy picit többet is hagy aludni. Egy biztos, lehet, hogy valamit elrontok, de nekem egyszerűen még igényeim se nagyon vannak, mert úgy sem tudom kielégíteni. Tudom, ezt hívják anyarabszolgának. De be is ismerem, ilyen hülye vagyok, mert imádok az lenni. És már most látom a 20 hónapos kislányomon, hogy már úgysem sokáig lehetek az. Kitartás kívánok.
2010. márc. 16. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom a válaszokat, rá kell jönnöm hogy én nagyon szerencsés vagyok. Nekem 23 hó van a fiam és a lányom között.Amikor a kicsi megszületett szinte semmiben nem változott az életünk. Bár igaz hogy a kicsi is egy nagyon nyugodt baba volt. Pedig soha nem aludt nagyon sokat, de ebéd után mind a kettő aludt 3 órát. Ilyenkor bármit megtehettem a lakásajtón belül. Tényleg szerencsés vagyok.

Most már 2 és 4 évesek és elmentem dolgozni. Most viszont tényleg úgy érzem hogy szétszakadok. Állandóan rohanok. Szinte visszasírom a régi időket.

2010. márc. 17. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!