Hány nap táppénzre vagyok jogosult?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni egy fontos ügyben.2004 áprilisától 2009 november 23.ig volt egy fő munkaviszonyom.2006.11.22-én megszületett a lányom és eljöttem vele tgyás-ra,gyedre és gyesre.Mikor betöltötte a 2 évet visszamentem a régi munkahelyemre és gyes mellett 8 órában kezdtem dolgozni.3 hónap után táppénzre mentem és azon voltam 2009.07.01-ig.2009.08.13-án kiváltottam az egyéni vállalkozói igazolványt és másodállásban dolgoztam így 2009.11.31-ig(járulékokat fizettem).December 1-től főfoglalkozású egyéni vállalkozó lettem és január 21-ig dolgoztam.Mivel veszélyeztetett terhes lettem a nőgyógyász elküldött táppénzre.Kérdésem: Mennyit maradhatok táppénzen?Köszönöm a válaszokat.2010. márc. 12. 11:26
1/1 anonim válasza:
A leírásod alapján folyamatos a biztosítási jogviszonyod, ez alapján maradhatsz táppénzen egészen a szülésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!