Ha Gyes alatt kiderül, hogy terhes vagyok, akkor el szeretnék menni újra táppénzre. Előtte ki kell vennem a szabikat, hogy jogosult legyek rá? Apának át kell adni a Gyest a TGyáS-ig?
Figyelt kérdés
Kisfiam nemsokára 2 éves lesz, lejár a Gyedem, de nem akar még jönni a kistesó. Veszélyes munkakörben dolgozom, terhesen táppénzre küldenek.2010. szept. 3. 13:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezt a münkaügyön kéne megkérdezned.
2/4 anonim válasza:
én pont ilyen helyzetben vagyok.
én úgy tervezem, hogy kiveszem a szabadságaimat, az 53 nap.
addig kiderül, hogy minden rendben lesz-e a babával(7 hetes vagyok)
utána pedig megbeszélem a munkáltatóval, hogy menjek-e vissza egy kicsit dolgozni, vagy menjek táppénzre inkább rögtön. én ez utóbbit szeretném.
3/4 anonim válasza:
...ja, és igen, a táppémz miatt át kell kérni a férj nevére a gyedet, vagy nagyszülőnek.
4/4 A kérdező kommentje:
Én a Gyest kérdeztem, vagy elírtad? Amúgy köszi!
Ha valaki tudja a választ, hogy ki KELL-e vennem a szabikat a táppénz előtt, azt megköszönném! :)
2010. szept. 3. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!