Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korától vitted a...

Hány éves korától vitted a gyermeked fodrászhoz?

Figyelt kérdés
A kétéves fiamnak a kezdetektől dús és hosszú haja van. Már nem elég egy szimpla "alul, elől" vágás, amit én tudok, fazonírozni kellene. Viszont ha én vágom, akkor is sír és kb 3-4 nyisszantás után abba kell hagynom, mert belenyúl az ollóba. Attól tartok, hogy a fodrásznak még annyira se hagyná, mint nekem. A ti gyereketek mikortól fogadta el, hogy "idegen" vágja a haját?
2015. szept. 2. 13:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igazából egyiket sem vittem. A lányomat egyszer 1 évesen, hogy egyformára igazítsa neki. Azóta (3 éve) nem volt.

A fiamnak itthon nyírja az apja fél éves kora óta. Megszokta, még a fazont is engedi :)

2015. szept. 2. 15:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy éves korában vittük igazíttatni. Második alkalommal belenyírt a hajába, azóta itthon nyírom géppel. Teljesen jól viseli.
2015. szept. 2. 15:15
 13/16 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek. biztos, hogy elmegyünk, mert most már tényleg nagyon rendezetlen neki így. nagyon szép, aranyszőke haja van, helyenként göndörödő tincsekkel. hátul eddig teljesen göndör volt és a hosszú tincsek is visszakunkorodtak a hajmosást követő napon, de kezd kiegyenesedni a haja és hátul olyan hosszú, hogy rendezetlen, hülyén néz ki. azóta egyre gyakrabban rákérdeznek, hogy kisfiú-e, még akkor is, ha farmer rövidnadrágban meg barna betonkeverős pólóban van :)
2015. szept. 2. 15:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Én vettem egy hajvágót, kb. 4-5000 Ft. Azzal be tudod állítani a hosszt, én oldalt és hátul rövidebbre vágom, elöl/fent hosszabbra hagyom. Az ollóval nagyon hosszú idő volt és nem lett egyenletes. Ezt nem tudom elrontani, ha marad 1-2 tincs, azt ollóval igazítom utána. 5-10 perc az egész, addig mesét néz. Nem hangos a gép, halkan rezeg, megmutattam előre, hogy ne féljen tőle. Nálunk sincs normális fodrász.
2015. szept. 2. 17:55
 15/16 anonim ***** válasza:
10 hónapos korától jártunk a fodrásznőmhöz, mert nem látott a hajától. Hátul kb olyan volt, amit leírtál te is. Persze őt is lelányozták naponta, de engem nem zavart. 2,5 évesen lett igazi nagyfiús haja, de azt is a fodrásznőm vágja havonta 1x, én nem szeretem a géppel nyírt hajat.
2015. szept. 2. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Olyan 2-3 éves korától. Pont azért vártam vele, mert nem nagyon hagyta nekem sem, gondoltam, a fodrásznál azért jobb lenne, ha nem csinálná a fesztivált. Aztán egyszer anyukám elvitte, és csodák csodája, ott simán tűrte. Úgyhogy onnantól kezdve én is inkább fodrászhoz vittem.
2015. szept. 2. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!