Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a gyermeked jele az oviban?...

Mi a gyermeked jele az oviban? Ő választhatta ki? Szereti a jelét?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A nagyobbiknak szivecske, a kisebbiknek lufi. Nem ők választották, de nagyon szeretik :)
2015. júl. 28. 20:53
 2/14 anonim ***** válasza:

Kisfiamé létra.

A legjobban én szeretem ;) mert könnyű rajzolni, és mert az apukájának is létra volt 40 évvel ezelőtt!

Remélem az öccsének is sikerül megszerezni a létrát, most már így dukálna.....

2015. júl. 28. 20:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Busz.:)

Igazából már nem volt sok választék, amikor mi sorra kerültünk a jelválasztásban, de azon kevés jel közül, ami még maradt, abból a fiam választotta ki a buszt. És amúgy szoktunk busszal járni és nagyon szeret buszozni.:) Úgyhogy szereti a jelét.:)

2015. júl. 28. 20:59
 4/14 anonim ***** válasza:
60%

A 2-es válasz elejét mintha én írtam volna. :)

Kisfiam létra. Ő választotta az én sugallatomra, mert könnyű lerajzolni és apa jele is létra volt az oviban.

Kislányom dominó. Kisfiam választotta a tesójának.

Mind a ketten szeretik a jelüket.

2015. júl. 28. 21:19
 5/14 anonim ***** válasza:
Mindkét nagy fiamnak kishajó volt a jele, szerettük, szerették. Ők választották ki..
2015. júl. 28. 21:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Harang. Azért ez, mert a bölcsiben is ez volt, és az óvónők próbálták ugyanazt a jelet továbbvinni, mint ami régebben is volt egy-egy gyereknek. A bölcsiben nem ő választott, csak úgy kapta. De szereti.
2015. júl. 28. 21:26
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
A nagynak gomba, a kicsinek pillangó. Mind a kettőnek én választottam a listából. A nagyobbnál már elég szűkös volt a lehetőség, a kicsinél az elsők között választottam. Mindkettő szereti.
2015. júl. 28. 21:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Cseresznye es gomba. Ikrek es rendszeresen cserelni akarnak egymassal, bar nekik ritka ha valamibol nem a masike kell.
2015. júl. 28. 22:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Hold.

Nem.

Igen, szereti/szerette (mindkettőnek az, megörökölte a kicsi)

2015. júl. 29. 00:08
 10/14 anonim ***** válasza:
virág a jele ,én választotam mert ez volt a jele bölcsiben is ,igy tovább vihetük .
2015. júl. 29. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!