Apa nem tudja mit érez az újszülött gyermeke iránt. Mit tegyek?
Most 3 hónapos kisfiunk, aki hosszú várakozás után (4 év) érkezett meg hozzánk. Sok mindenen mentünk keresztül (rengeteg vizsgálat, kudarcok, lombik stb.) és első perctől látszik, hogy nem úgy viszonyul a gyerekhez ahogy kéne. Az mondta "Amikor megszületett egyszerűen nem éreztem semmit" Nem azt mondom, hogy nem foglalkozik vele, csak nagyon ritkán, és mintha kényszer lenne. Azt mondja ő is akart gyereket, de nem annyira mint én. És az irántam való érzései is meginogtak. Bár nem értem ezt miért csak most mondja. Volt már valaki hasonló helyzetben? Megváltoztak a dolgok? Mit tehetnék? Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Előre is köszönöm a válaszokat!
Egy kétségbeesett anyuka. :(
nem volt felnőve egy gyerekhez.
és de előbb utóbb ha a fiatal kollegina bepróbálkozik, akkor lesz valami
Nem lehet, hogy te idővel annyira rápörögtél a babatémára, hogy ettől görcsös és rosszkedvű lettél? Esetleg most is annyira a baba körül forog minden, hogy mire hazaér, csak egy meggyötört, állandóan a babáról beszélő nőt talál otthon?
Sokszor ilyen is lehet mögötte, hogy ezek miatt ő csak a gondokat látja és tudatalatt menekülést vált ki belőle.
anyukád,vagy anyosod a közelben van? talán valamikor kicsit kimozdulhatnátokigen tudom még csak 3 hónapos a baba,de ez egyedi eset. ha kettesben töltenétek csak 1-2 órát már talán jó lenne nem? amikor csak férj és feleség vagytok csak ti ketten. hátha a nagy babatervezésbe,lombikba kihűlt a romantika,szenvedély nem? igaz,nem értek a lombikhoz,semmit nem tudok róla,de peteéréskor a célozz a pohárba gondolom hangulat és kedvromboló. nekünk anno nagyon hiányzott a kettesben tölött idő,igaz más miatt a lányunk tejallergiás volt,de az orvosa nem vette észre csak a magán,és 7 hónapos koráig itthon csak a sírás ment,szóval nagyon ránk fért,hogy több időt legyünk kettesben. a babával mennyit van,egyébként, mert ha napi 10 percre felveszi,hát attól tényleg nem lesznek nagy érzései. nem azt mondom,hogy erőltesd de... a kötödés nem a semmiből terem ott. ha csak a kezedben látja,gondoom neki csak egy síró,kaki szagú kis csomag. nemsokára azért jobb lesz,mert hamarosan megtanul mosolyogni,nevetni,aztán 4-5 hónaposan már kezdi a gagyogást az is nagyon aranyos,aztán jön a kúszás, mászás stb de ha ezeket figyleve sem fog semmit érezni,akkor sajnos ő olyan típusú ember,akinek bizony nem való a gyerek. reméljük csak a 4 évig tartó küzdelembe fásult bele,ami helyrehozható
7
Csupán beleegyezést vár az új kapcsolatához. Ő egy ilyen típus, aki úgy gondolja, ha elmondta, akkor rendben van. Nem a haverokhoz kell idő, hanem a kolléga nőhöz. S vagy már viszonya van, vagy csak most készül rá.
Elég tapasztalt vagyok az ilyen dolgokban, sajnálom, hogy nem tudlak megnyugtatni.
Persze elhagyni nem fog, de ezek mind a saját lelkiismeretének a mentésére szolgálnak.
Ha már szóba került egy másik nő, akkor baj van.
Minimum fantáziál, de lehet, hgoy bele is zúgott.
Neki gondolom nincs gyereke, mindig vidám, szép, ápolt, sose fáradt, minden happy...Biztos flörtölnek.
Gondolom ez jobban vonzza mint egy leharcolt édesanya, akinek nyilván a gyerek kell, hogy az első legyen.
Nagyon sajnálom a helyzetet, de szerintem ha már szóba került egy nő, akkor ott komoly baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!