Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan úszógumit...

Hol lehet olyan úszógumit kapni, ami újszülött kortól használható?

Figyelt kérdés
(5,5 hónapos babának kellene) Ülni nem tud még nyilván, ültetni meg nem szabad, ezért olyat keresnék ami úgy van kialakítva, ami 0 hós kortól használható.
2015. jún. 17. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan nem létezik,ami újszülött kortól való,mivel az megoldhatatlan,hogy feküdjön benne.Ilyen van,amit Ő már használhat:

[link]

2015. jún. 17. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Az van, amit az első linkelt, más én sem tudok 5 hónapos babának.
2015. jún. 17. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi vettünk egy linkelthez hasonlót a 6,5 hónapos kislányunknak, már felül magától, de még meg nem ül sokáig, de nyilván nem ebben lenne egész nap.

Szóval megvettük, de nagy neki. Értem ezt úgy, hogy ha beleültetem nyakig elmerül.amúgy 72 cm a baba most...

A papírja szerint 7 hónapos kortól lehet használni.

Szóval szerintem nincs ennél kisebb babáknak való.

2015. jún. 17. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Regio játéküzletben Pesten, a nagykereskedésben csomó jót láttam most. uszógyűrűk, vízi bébikompok, kiscsónakok. Most akciósak, -30% körül
2015. jún. 17. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is beülős van, 9-11 hónapos babának való, de a 10 hónaposom nem fér bele, beleragadnak a hurkái. Ez a második méret, volt eggyel kisebb is. Az kb fél éves kortól van, alatta szerintem csak anya/apa óvó karjában pancsolhat.
2015. jún. 17. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Külföldön árulnak már olyan úszó gumit, amit a baba nyaka köré tesznek és a fejét tartja csak ki a vízből.

Első ránézésre baromi morbid, de lehet pár év múlva nálunk is tért hódit.

2015. jún. 17. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha semmikeppen nem akarsz olyat, amit az elso linkelt, akkor en a helyetekben vennek valami mini csonakot e abba bele tudna fekudni. Meg par evig biztosan elvezne, persze akkor mar ulne benne 2-3 eves koraban. Mondjuk kerdes, hogy megmarad-e benne, ha ide oda forgolodik meg gurul mar, akkor nem opcio.
2015. jún. 17. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
én csak kíváncsi vagyok, ezért kérdeznék. egy ülni még nem tudó babának minek szeretnél úszógumit? úgyse engeded el, nem? szerintem tök felesleges. mi egy pici csónakot vettünk, ha pancsolt, akkor fogtam (jó ha 10 percig tetszett neki, majd ki is akart menni) vagy ha mi úsztunk, akkor a csónakba fektettük, lehet olyat kapni amin van napellenző, az tényleg nagyon tetszett neki, elringatta a víz ;)
2015. jún. 17. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!