Milyen etetőszéket ajánlanátok ami újszülött kortól használható?
Pl. Peg Perego székek: Prima Pappa, Tatamia stb.
De egyébként arra figyelj, hogy ne legyen benne fél óránál többet naponta ilyen jellegű dolgokban (babahordozó, pihenőszék, etetőszék), mert megterheli a gerincét, ha sokáig van benne. Ekkora babának a vízszintes a legjobb, vagy ha kézben van.
Köszönöm, megnézem őket, illetve azt hiszem a Tatamia vagy mi tudom melyik.
Na igen, neki kézben a legjobb, ezt vettem észre, csak az a bajom, hogy holnap lesz 2 hónapos, és 6,5 kiló :)) Picit nehéz annyit kézben tartani, meg az etetőszékben ki tudnám tolni a konyhába is, és ha abban van, és nem a kezemben fekszik, akkor még csinálhatnék is valamit :)
2. vagyok.
Kicsit off: Egyébként az sem biztos, hogy az etetőszékben ellenne hosszabb ideig. Én a pihenőszékben vittem magammal, de neki nem tetszett, akármilyen közel volt hozzám, akárhogy dumáltam neki, énekeltem, adhattam neki bármilyen színes, csörgős játékokat, őt nem érdekelte, csak kézben nyugodott meg. :D
Esetleg hordozókendő, mei tai? Nálunk a hordozás vált be, gyakran el is aludt, szinte alig sírt. Plusz tudtam közben mást is csinálni, mert ugye szabadak voltak a kezeim.
Bocsi az offért! :)
5. vagyok.
Ó, hát a súly miatt ne aggódj, ha nem bírod elől, akkor hátra is kötheted! :D
És a hordozás kifejezetten jó a babának, testileg és lelkileg is. :)
Nézz körül esetleg ezeken az oldalakon, találsz infókat:
És egy fontos dolog: ne hordozz kifelé fordítva!
[link] /babahordozasrol-bovebben/miert-art-a-kifele-hordozas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!