Egy újszülött és egy majdnem 3 éves mellé milyen tesókocsit ajánlanátok?
Igen, pont a tél miatt aggódom leginkább. A mi babakocsinkhoz csak egyfajta fellépő "jó" és sajnos az se tökéletes.Azt az ülőset néztem, egyébként szimpi lenne :)
Így marad a tesókocsi
3db 6 év alatti gyerekem van az elsőnek nekem is megkésett a mozgása így 30 hónapos volt mikor a kicsi született de messze is van a bolt, a város központ, a játszótér így könnyebben gyorsabban haladtunk tesókocsival.
2 félénk is volt akkoriban.
Majd most a középsőm 20 hónapos ő nagyon ügyes és 10 hós kora óta jár de azért a télnek (nagybevásárlás, patika, orvos stb vele és a legkisebbel) nem merek nekivágni így ismét vettünk használtan egy tesókocsit.
Tapasztalataim alapján Graco Stadium Duo az árához képest a legjobb.
Elég masszív de nem olyan hatalmas, nem olyan extra nehéz tolni mondjuk nekem az egyes babakocsim is Kunert volt ami 14 kiló szóval ahhoz képest a tesókocsi semmivel se volt nehezebb. Ez a tesókocsi 13.6 kiló össz.
30 körül van használtan, de mivel tesókocsiból mindig jóval kevesebb van fent a neten, így eladni is sokkal könnyebb lesz a tél végén tavasszal ha már nincs rá szükségetek.
Nagy a bevásárlója alul, a hátsó fekvőfelülete jó hosszú, így nem növi ki a csecsemő 4 hós korára...
Vannak persze jóval drágább kocsik de véleményem szerint ez is teljesen megteszi és pár hónapra felesleges 100-130 ezrekért újat vagy olyan nagyon drága márkásat venni.
Minden jót nektek :)
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Igen, nem is szeretnék rá vagyonokat költeni,szerintem tavaszra már tényleg talán nem is kell.A gracot mindjárt meg is nézem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!