Milyen babakocsit ajánlanátok nekem, amit viszonylag újszülött kortól hosszabb ideig tudnánk használni?
Nem írtad, hogy kb. mennyi pénzt tudnál rászánni. Nekünk ilyen van (mózes, bébihordó, sportrész, mindegyik mindkét irányba forgatható, hiperkönnyű 6 kg-os, könnyen összecsukható alváz, hátsó kerekek pumpálhatóak, és nagyon-nagyon egyszerű fordulni vele - csak ajánlani tudom):
(B)
Én is a Bergonra szavazok!
Nézd meg ha lesz alkalmad a 2dimension kiadását.Nekünk ez van és nagyon de nagyon meg vagyok vele elégedve!!!
Tényleg sok mindentől függ. Mikor fog megszületni, ez a legfontosabb! Ahogy írták már előttem is, ha nyár végi, őszi lesz a babád, akkor fontos a mózes, amiben akár 6 hónapos koráig is tud feküdni. Mire jön a tavasz már át is lehet tenni a sport részbe. A mózes legyen tágas, kényelmes, hogy télen a sok ruhával is tudjon nagyokat aludni a baba.
Fontos, hogy mennyit akarsz rá költeni, akarod-e buszon, villamoson vinni, vagy csak sétáltok.
Ezeket mind-mind tudnod kell, és ezek után nézelődni.
Nekem 2-3 hónap alapos kutatás, utánajárás, nézelődés, próbálgatás után született meg a döntés: Coletto Austin.
Imádjuk! Legjobb választásunk volt. 6 hónapig feküdt a mózesben a Picur és kényelmes volt a sok ruha ellenére is. Február eleje óta a sportban van, egyenlőre megdöntve és így is jókat alszik, ha felébred akkor nézelődik.
Nagyon jól lehet vele közlekedni, álló helyzetben meg tudsz vele fordulni 360 fokban, tágas a csomagtartó, bevásárolni is lehet vele...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!