Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti nem féltek a...

Anyukák, ti nem féltek a kialakult helyzet miatt?

Figyelt kérdés

[link]

z egyik képet nézve összeszorl a szívem (nem nehéz kitalálni melyik az) A lényeg hogy féltem a gyerekeimet. Hova lesz ez az ország? Mi lesz a gyerekeinkkel?

2015. szept. 2. 09:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
8, ha lehet a veszekedést mellőzzük. A válaszoló csak leírja a sajnálatos tapasztalatait, nincsen ebben semmi rossz.
2015. szept. 2. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Kettős bennem az érzés. Akár még sajnálnám is őket (a gyerekeket sajnálom is), ha sokan közülük nem úgy viselkednének, ahogy teszik. Kidobálják az ételt, amit kapnak (miközben magyar gyerekek és családok éheznek ebben az országban), randalíroznak, vetkőznek, rombolnak, tüntetnek, jogokat követelnek. Mire fel? Arról már nem is beszélek,hogy mennyi kétes elem szivárog be velük Európába. Én ettől nagyon félek, hiszen rengeteg köztük a 20-40 év közötti, fiatal férfi, itt nem csak nőkről és gyerekekről van szó. Iszonyat pénzbe kerülnek, miközben azért van nekünk saját bajunk elég. Előbb utóbb attól félek elkezdődik az erőszak is.
2015. szept. 2. 12:15
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Én félek. Nagyvárosban lakunk, előre rettegek a hideg időtől. Sátorban már nem húzhatják meg magukat a menekültek, így félő, hogy a lépcsőházakba települnek be. Akkor mi lesz? Nem merem elhagyni a lakást, mert betörnek, elveszik a kulcsom, leütnek vásárlás után és elveszik a kajám? Én elhiszem, hogy rossz volt nekik az országukban, de ez nem megoldás. Amúgy én még szomorú menekültet nem láttam, vígan járják az országot a márkás és tiszta ruhájukban, a drága elektronikai eszközeikkel és tele arannyal. Mind fiatal, életerős férfi. A családját nem sajnálják ezek, a nőket semmibe veszik. Majd akkor is sajnáljuk őket, amikor pár hónap múlva megkezdődik az első robbantgatás, lakásokba, nyaralókba beköltözés, autók feltörése, gyújtogatások, hogy ne fagyjanak meg. Na, az lesz ám a szép világ :-(
2015. szept. 2. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
2-es, én kérek elnézést a sok tudatlan bunkó paraszt helyett. Nagyon sajnálom, hogy ilyenek történnek a kisfiaddal.
2015. szept. 2. 16:44
 15/19 anonim ***** válasza:
46%

14. Köszönöm 2. vagyok.

Nagyln nehéz ez a helyzet mindenkinek, de az, ha durváskodunk, keménykedünk, semmit nem segít.

Annyira rossz a napi OKTALAN bántás mellett belegondolni, hogy az utcán és itt is beszólogató emberek is szülők, gyerekei valakinek- felmenőik között is van sokféle származású, anyagi helyzetű ember.

Nehéz a kényelmes életünkben elképzelni, de sem a munkánk, sem az otthonunk, sem az életünk nincs 100% biztonságban.

Egyszerűen csak szerencsésebb helyre születtünk, mint akik háború elől menekülnek.

Nincs 70 éve, hogy itt is háború volt... Karosszékből könnyű ítélkezni.

A pontozás is mutatja :)

2015. szept. 2. 19:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Azért halkan tennék 2 megjegyzést:

1. Nyugaton se olyan csudajó a helyzet, nem mindenki várja tárt karokkal a menekülteket.

2. Sokan megfeledkeznek róla, de bizony nem kevés magyar fogott össze, hogy segítse a menekülteket. Jussanak eszünkbe azok is, akik étellel, vízzel, ruhával, stb. segítik a menekülteket, amiért legtöbbször egy "köszönöm" se jár.

A kérdésre válaszolva bennem is kettős érzést kelt a helyzet. Egyrészt nagyon sajnálom őket, főleg a gyerekeket. Senki sem érdemli meg, hogy ilyen helyzetbe szülessen. Minket az ukrán helyzet érintett közelről (mi is vegyes család vagyunk), több kedves barátot vesztettünk el és nem egy ismerősünk kényszerült feladni az addigi életét, hogy mentse a családját.

Ettől függetlenül én is féltem a családomat. Nem azért, mert előítéletes vagyok, hanem mert aggódom amiatt, hogy nem sikerül megfelelően kezelni a kialakult helyzetet és előbb-utóbb az egyik fél rossz lépést tesz.

2015. szept. 3. 11:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
De félek....és tudjátok miért?Mert így jön be Európába az IS(Iszlám Állam).Sajnos a muszlimok elég fanatikus emberek.A legtöbb terrorcselekmény mögött már az Unió valamelyik országában született,vagy sok sok éve ott élő,de pl.szír,vagy afgán,vagy iraki,meg tudom is én származású ember áll!És valóban nagyon sajnálatra méltók ezek az emberek és a gyerekeik,de én potenciális veszélyt látok bennük.Nem olyan régen egy német riporter csinált interjút az IS-al,akik megüzenték,hogy mindenképpen az a cél,hogy elfoglalják és az uralmuk alá hajtsák Európát.Hát köszi!Vajon mennyi rossz szándékú ember lehet közöttük?Szépen minden országba beférkőznek,"elültetik" a sejt-magot,és egyszer csak támadnak.Spanyolország,Anglia,Franciaország....folytassam?3 gyerekünk van,baromira nem ilyen jövőt szánunk Nekik!
2015. szept. 6. 21:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen én is félek,pedig ismerek mindenféle származású embert és nem féltem eddig senkitől.

De az Iszlám Állam kemény,sokkal keményebb mint pl.a cigányok,és ezek most szépen beszivárognak.Mikor elkezdték Szíriában lefejezni az Ameriakiakat,akkor teljes határzárt akartak mindenhol,hogy ne szivárogjanak be,erre most? Itt a remek alkalom.És ezeket nem érdekli,hogy meghalnak vagy megölik őket.

2015. szept. 7. 13:57
 19/19 anonim ***** válasza:

[link]

alternativ hirforrasokbol kell tajekozodnunk, mert a media hazug. en is feltem a gyerekemet, nemreg szultem, de nem haboruba!!!! csak emberseggel tudjuk megfekezni a hatalmak tervet, ezt az egeszet provokaljak, es a kozelunkben is van ra pelda-hisz itt van Ukrajna. minden egy hajszalon fugg, de hiszek abban, hogy gyozni fog azok egyuttes ereje, akik tudnak meg emberek lenni, szeretni es ertelmesen gondolkozni. egy bolcs ember nem strategiat kohol, hanem tudja hogy, hogyan kerulje el a haborut, a viszalyt, a gyulolkodest. es tisztaban van az igazsaggal is. [link]

[link]

2015. szept. 11. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!