Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyhogy ilyen korán érik a...

Hogyhogy ilyen korán érik a lányom, ha?

Figyelt kérdés
A családunk minden nőtagja legkorábban 12-13 éves korában kezdett fejlődni. A lányom most nyáron múlt tíz, már nőnek a mellei, egy-két apró pattanás van az arcán, és golyós deót kell használnia, mert a verejtéke teljesen más szagú (büdös), mint tavaly (rendesen tisztálkodik).
2015. aug. 29. 22:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Aki a húst említette: igen, hetente többször eszünk húst, de házi csirkét, nem boltit. Húskészítményeket (virsli, néha csemege szalámi) talán heti egyszer.
2015. aug. 30. 13:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Ja, és igen, már rég beavattam a női dolgokba. Tanultam abból, hogy anyám abszolút semmit sem mondott el. :/
2015. aug. 30. 13:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 3 -an vagyunk lányok testvérek, és teljesen máshogyan alakult mindhármunknál a növekedés, menstruáció kezdete. Nővérem 13 volt mikor először megjött neki, de addigra már elkezdett nőni a melle, szőrösödött mindenhol. Én 12 múltam, szintén ugyanígy már beindult a mellnövekedés előtte,meg pici szőrösödés, viszont a húgom 9 éves volt amikor elkezdett menstruálni, pedig a mellei sem nőttek akkor még úgy nagyon, és szőrös sem volt. Emlékszem az első vérzésekor anyukám még nőgyógyászhoz is elvitte, hogy nincs-e valami baja, mert eszébe sem jutott, hogy menstruációról van szó. De megnyugtatta a doki, hogy ez teljesen normális, és mindenki máshogy fejlődik.:)
2015. aug. 30. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!