Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyhogy ilyen korán érik a...

Hogyhogy ilyen korán érik a lányom, ha?

Figyelt kérdés
A családunk minden nőtagja legkorábban 12-13 éves korában kezdett fejlődni. A lányom most nyáron múlt tíz, már nőnek a mellei, egy-két apró pattanás van az arcán, és golyós deót kell használnia, mert a verejtéke teljesen más szagú (büdös), mint tavaly (rendesen tisztálkodik).
2015. aug. 29. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen ez a mai fiatalság.
2015. aug. 29. 22:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám azt mondta, hogy majd 14-15 évesen fog megjönni, mert neki is akkor jött meg. Ahhoz képest nekem megjött 10 évesen. És előtte 1-2 évvel már nőtt a mellem rendesen. Nem számít, hogy a családban hogy volt, ő egy különálló lény, saját szervezettel.
2015. aug. 29. 22:50
 3/13 anonim ***** válasza:

Az hogy elkezdett kamaszodni, még nem azt jelenti hogy most mindjárt berobban a hormonbomba.

Nálunk mindenkinél máshogy volt:

Nővérem 13 évesen azzal nyitott, hogy két hét alatt kiragyásodott, fél évre rá már menstruált, pedig melle még nem is nagyon volt.

Én 11-12 évesen kezdtem toppot hordani, a 13. szülinapom után pár nappal megjött. Pattanásos csak menzeszkor vagyok.

Húgom most 14, három éve alakulgat de még nem menstruál. Pedig kinézetre 16-18 éves.

A lányodnál kicsit előbb kezdődik, ennyi az egész.

2015. aug. 29. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Nincs korán, tök normális.
2015. aug. 29. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:

Ez teljesen változó.

Anyukám mesélte hogy ő 11 évesen más igen elkezdett érni. 10 évesen már szinte szőrösödött neki a hónalja és a nemi szerve. 11 évesen már pattanásos volt, elkezdett nőni a melle és rá pár hónappal később már meg is jött neki.

A nővérem is ilyen volt 11 éves korában. Én 13 évesen még alig voltam szőrös, mellem is csak nagyon picit kezdett dudorodni, 14 évesen jött meg nekem az első vérzésem, de 15 éves koromba viszont nagyon hirtelen beindultam nagyon gyorsan megnőtt a mellem, és a családban 3 an vagyunk lánytestvérek plusz anyum is korán érő volt, én vagyok az egyetlen aki későn kezdett el érni, de utol is értem magam. 16 évesen már szinte úgy néztem ki mint egy 20 éves és most alig múltam el 23 éves és most sokan már 26-30 évesnek néznek. Igaz alacsony vagyok és vékony de nőies formám van, a barátom sokáig el sem hitte hogy csak 23 éves vagyok, persze az ismerkedésünk leges leg elején. A húgom aki késői gyerek most lesz 15 éves október elején és már most olyan mint egy felnőtt nő. Neki 10 évesen már tenisz labda nagyságú melle volt, mindenhol szőrösödött elég rendesen pattanása rengeteg volt még a mai napig is van bőven. De nagyon jó alakja van sportol rendszeresen és a pasikat úgy kell levakarni róla.

2015. aug. 29. 23:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Èn is koràbban èrtem,mint a korombeliek. varatlanul megjött úgy 10-11 evesen. De ugy veszem eszre,hogy a mai fiatalsag mèg korabban kezdenek el kamaszodni.
2015. aug. 30. 01:23
 7/13 anonim ***** válasza:
29%
A húsfogyasztás a nagyipari húsban lévő hormonok miatt előrébb tudja hozni, felteszem, eszik ilyet 1-2 naponta.
2015. aug. 30. 07:00
 8/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is mindenki 12-13, meg 14 évesen menstruált először, nekem meg már 10 és fél évesen megjött.

Ez van.

Mindenki más, felmenőktől függetlenül.

Ha eddig nem tetted meg, akkor most ülj le vele és beszélgess el a női dolgokról...

2015. aug. 30. 10:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem korai. Már amikor én voltam általános iskolás (most 28 éves vagyok), akkor is az volt az általános, ha valakinek 11-12-13 évesen jött meg először a menstruációja, a mellek meg ugyebár már előbb is elkezdenek nőni. Tízévesen a megváltozott verejtékezés teljesen időszerű, a néhány pattanás úgyszintén.
2015. aug. 30. 11:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom 11 éves,nőnek a mellei, a hónalj és fanszőrzete nagyon beindult.Az enyém is használ izzadásgátlót. Most szólt nem régen,hogy egy ideje lát valamit a bugyin...nos némi kis folyása kezd lenni...nem fertőzés,nem bűzös semmi,csak elkezdett a hormonháztartása alakulni..mondtam használjon most már ő is tisztasági betétet. 5. osztályos..már 3 lány is menstruál az osztályából.Elég hamar érnek.
2015. aug. 30. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!