Hányadik héten mondtátok el a családnak hogy babát vártok? (szülők, anyósék, testvérek)
Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz apukámnak meg tesómnak a szülinapja, amit együtt szoktunk ünnepelni. Akkor leszek a 7. hét végén. Valószínűleg fel fog tűnni nekik, hogy nem iszom alkoholt, nem cigizek, nem is koccintok. A meg vagyok fázva kártyát már kijátszottam egyszer. Meg vagány is lenne mondjuk ott bejelenteni, szép ajandék lenne apukámnak az biztos. Nem lesz más ott, csak mi a szűk család, szüleim és tesómék. De nem lenne nagyon korai még?2015. aug. 26. 08:01
11/15 anonim 

válasza:

Sokan írják, hogy a saját szüleiknek azonnal elmondták, de anyós-após legtöbb esetben csak hetekkel, esetleg hónapokkal később tudta meg, ráadásul olykor csak ismerőstől értesülnek róla. Számomra ez nagyon furcsa, ha egyébként normális viszonyban vannak.
12/15 anonim 

válasza:

Anyunak és tesómnak egy utazás miatt rögtön a pozitív teszt után, férjem viszont szerette volna megvárni a 12. hetet, így a többi családtagnak csak akkor mondtuk el.
13/15 anonim 

válasza:

Mindkét terhességet a 12. heti uh után mondtok el mindenkinek. Párom sokkal hamarabb akarta mindkettőt elmondani, de nekem megnyugtatóbb volt a jó vizsgálati eredmények után elmondani. Igaz a másodiknál volt izgalom, hogy a nagyobb ne szólja el magát.
14/15 anonim 

válasza:

4-es vagyok. Kedves 11-es válaszoló!Én írtam, hogy ismerőstől tudták meg anyósomék. Ha normális viszonyban lettünk volna, természetesen nem így történt volna, de akkor már 3 éve nem tartottuk velük a kapcsolatot (az esküvőnkre sem jöttek el). A fiunk azóta 3 éves múlt, anyósom 3 hetesen látta utoljára, apósom soha.
15/15 anonim 

válasza:

Erre nincs ideális időpont, szerintem nagyban függ hogy milyen viszonyba vagy a szüleiddel és ha élnek a nagyszülőkkel illetve távolabbi rokonokkal.
Nekem édesanyám a legjobb barátnőm is egyben, olyan szerencsém van hogy anyósom is egy tündér, apám is rengeteget tesz értem, így nem volt kérdés hogy pozitív teszt után rögtön hívtuk/találkoztunk velük, nagyon nagy volt az öröm.
Tesóknak,keresztszülők,leendő dédnagyszülők stb. nekik majd ultrahang után ami jövőhéten lesz ahol reméljük lesz szívhang.
Tehát nem szerintem nincs olyan hogy korai, ha ne adj Isten elmegy a baba én nem tudnám eltitkolni a család elől, hisz azért család hogy a jóban illetve a rosszban is egymás mellett vagyunk és összetartunk.
Ez ritka kincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!