Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Turi vagy kínai? Hol vásárolto...

Turi vagy kínai? Hol vásároltok inkább a babátoknak?

Figyelt kérdés

Én nagyon kínai ellenes vagyok, a turit viszont imádom, gyönyörű minőségi babaruhákat lehet venni fillérekért. A kínai viszont rossz minőségű, ráadásul ki tudja milyen vegyi anyagok vannak a ruhákban.

Ti hogy vagytok ezzel?

2010. márc. 10. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Anno sokat vásároltunk Brendonban, Hoffer babaházban. Akkor még nem volt angol turi Győrben. De az ovis holmijai leginkább angol turisok, nagyobb méreteket is el szoktam hozni, hogy majd jó lesz később. Ha mégsem lesz jó az aktuális évszakban, akkor meg eladom vaterán, vagy teszveszen. De vásárolunk C&A-ban és KIK-ben is.
2010. márc. 11. 13:05
 12/13 anonim ***** válasza:

én imádom az angol turit, most is onnan újítottam fel a kicsim ruhatárát, mert az első adag ruhácskáját már kinőtte (7 hetes). Hétvégén vendégségbe megyünk, alig várom már, hogy ráadhassam a most vásárolt kis kantáros farmernacit. Szuper, hogy nagyon jó minőségű ruhákat lehet találni, nem tudom, ismeritek-e, én a Next márkájú ruhácskákat szeretem nagyon. Ráadásul a bébicuccok elég olcsók. Magamnak nem ott vásárolok, mert az drága.

Kínaiból összesen két vastag kisplédet vettem a fiamnak, szeretem azokat is, egész jó minőségűek.

2010. márc. 12. 11:15
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is angol turiba járok.

Az én kedvencem is a next, csodaszép hímzett ruhákat gyárt, de sok jó angol márka van (mini mode, ladybird, adams, george,stb.) - ilyen ruhák magyar bababoltokban még csak mutatóban sincsenek.

Imádom öltöztetni a kislányomat, eddig még mindenk megdícsérte, hgoy milyen szép, egyedi ruhái vannak :)

2010. márc. 14. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!