Turi vagy kínai? Hol vásároltok inkább a babátoknak?
Én nagyon kínai ellenes vagyok, a turit viszont imádom, gyönyörű minőségi babaruhákat lehet venni fillérekért. A kínai viszont rossz minőségű, ráadásul ki tudja milyen vegyi anyagok vannak a ruhákban.
Ti hogy vagytok ezzel?
én imádom az angol turit, most is onnan újítottam fel a kicsim ruhatárát, mert az első adag ruhácskáját már kinőtte (7 hetes). Hétvégén vendégségbe megyünk, alig várom már, hogy ráadhassam a most vásárolt kis kantáros farmernacit. Szuper, hogy nagyon jó minőségű ruhákat lehet találni, nem tudom, ismeritek-e, én a Next márkájú ruhácskákat szeretem nagyon. Ráadásul a bébicuccok elég olcsók. Magamnak nem ott vásárolok, mert az drága.
Kínaiból összesen két vastag kisplédet vettem a fiamnak, szeretem azokat is, egész jó minőségűek.
Én is angol turiba járok.
Az én kedvencem is a next, csodaszép hímzett ruhákat gyárt, de sok jó angol márka van (mini mode, ladybird, adams, george,stb.) - ilyen ruhák magyar bababoltokban még csak mutatóban sincsenek.
Imádom öltöztetni a kislányomat, eddig még mindenk megdícsérte, hgoy milyen szép, egyedi ruhái vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!