Turi vagy kínai? Hol vásároltok inkább a babátoknak?
Figyelt kérdés
Én nagyon kínai ellenes vagyok, a turit viszont imádom, gyönyörű minőségi babaruhákat lehet venni fillérekért. A kínai viszont rossz minőségű, ráadásul ki tudja milyen vegyi anyagok vannak a ruhákban.
Én sok ruhát vettem kínaiban, mivel a turizáshoz nagyon nincs jó szemem. De nem volt vele rossz tapasztalatom. Azért amire azt írják, hogy pamut, az az is. Minőségi panaszom semmi nem volt ezekre. Legfeljebb rossz méretezés, meg hasonlók, de azt úgyis észreveszem a boltban.
2010. márc. 10. 19:06
3/13 anonim válasza:
turi!az 1.babámnak a 74es méretig szinte csak turiból vásároltam.nagyon szeretem,mert ne tucat holmik,nem jönnek veled szemben ugyan abban a ruhában a babák.És főleg ha kilóra lehet venni,nagyon jó áron sokat lehet venni
2010. márc. 10. 19:53
4/13 anonim válasza:
én eddig mindent turiban vettem, még csaak 20 hetes vagyok de már egy zsákkal van:) kevesebbet kellene elmennem.
17 db ruhát vettem 3800 ft volt. na a kiqanaiban egy rugi 1600..
a turis ruhát is csak kisbaba hordta, kimososm, semmi baja nem lesz, nagyon szépeket találtam.
2010. márc. 10. 20:01
5/13 anonim válasza:
turi:-)
2010. márc. 10. 21:21
6/13 anonim válasza:
Én is turiban vettem mindent kilóra. 74-es méretig veszek előre. Sok ruha olyan, hogy meg nem mondanám róla, hogy már valaki hordta, - nekem a turi nagyon bejött.
28 hetes kismama
2010. márc. 10. 21:22
7/13 anonim válasza:
Turi!
Kövér és a kínaiban nincs is ilyen babáknak való ruha.
A kórházból is turis ruhákban hoztam haza.Body,rugi,pulcsi,overáll,mind onnan volt.68-as méretig vásároltam össz-vissz 10000 Ft volt.
2010. márc. 11. 07:14
8/13 anonim válasza:
Turi, és csak vészhelyzetben kínai. A turiban sokkal egyedibb cuccokat lehet találni.
Unom a tucatárut.
2010. márc. 11. 10:34
9/13 anonim válasza:
Nagyon sok megmaradt a lányaimról, amik turkálósak, és semleges színűek, jó a kisfiamra is.(ez kb. 30%-a a ruháinak) Valamint néha bababolt, Scamp-webáruház(ez kb. kéthavonta néhány ruha) Valamint a barátnőkkel csereberéljük a ruhákat.(ez 60-70%)
2010. márc. 11. 10:44
10/13 anonim válasza:
Turi,kínaiban nem vásárolok,silány és ahhoz képest drága...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!