Így mekkora babára lehet számítani?
Napi 1 szendvics??? Minden, csak nem egészséges.
Genetikán is múlik a baba mérete.
Miért nem fog tudni enni?
Azért ez így elég nagy felelőtlenség.
Ennyi kaja mellett nem tudom elképzelni, hogy valakinek 4 kilós gyereke szülessen.
Ugye, nem azért kérdezed, mert ennyire nincs pénze anyukának. Mert akinek nincs pénze kajára, könyörgöm, ne vállaljon gyereket!
Igen, lehet, hogy eléri azt a súlyt, hogy haza lehessen vinni, de utána mi lesz???
Ez így nagyon kevés, ez már konkrétan éhezés. Terhesség alatt nagyon nem jó. Az tök mindegy, hogy az anyuka kövér-e, vagy sem, a gyerek valószínűleg elég kis súllyal fog születni, és simán kialakulhat nála valami hiánybetegség, vagy nem megfelelő idegrendszeri, agyi, érzékszervi fejlődés is bekövetkezhet.
Amúgy nem értem, hogyhogy a terhessége alatt nem nagyon fog tudni enni. Miért, amikor nem terhes, akkor tud enni, terhesen meg nem fog tudni? Én ezt tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!