Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj, hogy pár hetes...

Miért baj, hogy pár hetes babámat főleg rugdalózóba akarom öltöztetni? Ez tényleg proli?

Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
alá bodyt kell adni..
2015. aug. 24. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:

A bodykat és a rugdalózókat a legkönnyebb ráadni a babákra, eszembe nem jutna kis farmernadrággal, ilyen-olyan kis cifra ruhácskákkal kínozni, azok csak felcsúsznak neki derékig, gyűrődnek rajta, a bujtatók, patentok, gombok, cipzárak nyomják a testét. Ő még egész nap fekszik, mi sem szívesen alszunk utcai ruhában.

Az én babámon ha elmegyünk otthonról is rugdalózó van, mert még pici és nyűg neki az öltözködés.

2015. aug. 24. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:
a régienél ilyen volt a pizsama. kezes-lábast hordtak a felnőttek is éjszakára, szóval a régi öregek még azt hiszik, egész nap pizsamában van a baba :)
2015. aug. 24. 23:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Bármi ami nem patentos a lába közt, öt perc után a nyakában végzi...
2015. aug. 24. 23:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Ki szerint baj?

Nalunk meg nincs baba, de 1-2 ev mulva szeretnenk, es nekem pont a rugdalozo tetszik a legjobban. Tuti hogy az enyem abban lesz, amig el nem indul. :) Sokkal aranyosabbak ugy. Nem is ertem hogy sok szulo miert szoknyat/farmert ad a pici babajara. Olyankor ugy neznek ki mintha mar sokkal idosebbek lennenek. Nemhogy elveznek hogy ilyen kis cuki. Nem sokaig tart ez az idoszak. De hat kinek hogy tetszik.

2015. aug. 25. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!