Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj, hogy pár hetes...

Miért baj, hogy pár hetes babámat főleg rugdalózóba akarom öltöztetni? Ez tényleg proli?

Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 19:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a proli, aki mondja.
2015. aug. 24. 19:09
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
A te gyereked! Azt adsz rá amit akarsz! Senkinek semmi köze hozzá! Azért 30 fok fölött ugye rövid ujjúba öltözteted, nehogy hőgutát kapjon?
2015. aug. 24. 19:22
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Én is rugdalózót adtam rájuk, amíg nem kezdtek el felállni és járni. Csak néha adtam rájuk csinosabb ruhát. A rugi kényelmes és praktikus volt. Nem kell foglalkozni azzal, aki hülyeségeket szól be.
2015. aug. 24. 19:27
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy proli! Ebben a legcukibbak szerintem!
2015. aug. 24. 19:29
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

Sokkal kényelmesebb nekik, mint a farmer meg a pólók, ingek, szoknyák.

Egyébként meg te vagy az anyja, azt adsz rá, amit akarsz.

2015. aug. 24. 19:34
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem született még meg. De igen, természetesen az időjárásnak megfelelő öltözék lesz rajta.
2015. aug. 24. 19:34
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Egy párhetes babára mégis mi mást adna az ember? Mármint persze, melegben nyilván nem öltözteti be annyira az ember a gyereket, de egyébként egy ilyen pici babára nem is adnék másféle ruhát, csak body-t meg rugit. Ha ettől proli vagyok, akkor az vagyok. Pedig a fiamat is mindig dicsérték, hogy milyen csinos, jópofa ruhái vannak. De egy majdhogynem újszülött gyerekre szerintem teljesen felesleges minifelnőtt ruhákat adni.
2015. aug. 24. 19:35
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
Nekünk eszembe sem jutott, hogy mást adjunk rá. Hasfájós volt, nem.kockáztattunk. Ritkán adtunk.rá csinosabbat, de tényleg ritkán. A rugdalózó kényelmes volt neki. Ha meg proli, hát proli. Istenem. Mennyi proli dolgot csinál az ember. Mást ne mondjak masni nélküli székszoknya volt az esküvőnkön, amit ráadásul egy szocreál stílusú étteremben tartottunk, a gyereknek olcsó babakocsit vettünk, de pl nem manikűröztetek, ugye milyen prolik vagyunk? De kit érdekel mások véleménye. Erről mindig egy Facebookos kép jut eszembe, ahol a véleményét az ipse egy papírja írja, feltekeri tekerccsé majd jó mélyen feld....ja.
2015. aug. 24. 19:39
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
38 hetes kismami vagyok, gyakorlatilag mindenórás. 1 azaz 1 darab 64es nadrág-kispulcsi párosításunk van. Az összes többi body (rövid vagy hosszujjú) meg pamut vagy plüss rugi ebből is van amelyik ujjatlan vancamelyik hosszujjú meg 2 kocsikabát meg overál.... Mi a fenének kéne kényelmetlen göncöket adni egy pár hetes gyerekre aki a nap 24 óráját fekve tölti?! Hogy a facebookon jól nézzen ki?! Nyilván...nagyon fontos dolog volna. Ugyan...
2015. aug. 24. 19:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

anyosom és anyám is azt javasolta, hogy ameddig nem tud járni simán legyen abban éjjel-nappal- az a kényelmes, praktikus nekik.

amikor ulni kezdett, akkor adtam rá már más ruhát is...

2015. aug. 24. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!